Consultatii online de skincare in Romania
Pentru Noutăți și Sfaturi despre Frumusețe, Sănătate și altele, înscrie-te aici:
CurrentBody Skin x Wayne Goss The LED Essentials
The Ordinary Ascorbyl Tetraisopalmitate Solution 20% in Vitamin F 30ml
LIFT dispozitiv pentru lifting Skin Philosophy
Medik8 Press and Glow Tonic 200ml
AllSkin Med C Light Anti-Ox Moisturising Gel 30ml
Skin Philosophy Cleanse Off 1pad
Medik8 Crystal Retinal 1 Serum 30ml
The Inkey List PHA toner 100ml
The Ordinary Acid Lactic 10% + Acid Hialuronic 30 ml
Cerave Cream-to-Foam Cremă de curățare 236ml
Neostrata Correct Microderabraziune cu acid glicolic 75gr
MEDIK8 Crystal Retinal 6 Serum 30ml

Lista mea de dorințe – Martie 2017



Ca și orice persoană pasionată cosmetice și îngrijirea pielii, are o listă de dorințe cu produse pe care are fi minunat dacă le-ar primi cadou sau pentru care strânge bănuții la pușculiță cu gândul că abia așteaptă să simtă în mână și pe piele textura acelor creme, uleiuri sau serumuri, ce-or fi ele.

Fiecare dintre noi are un ”wishlist” cel puțin imaginar, dacă nu chiar fizic scris pe o hârtie, așa că am decis să scriu public despre produsele pe care eu le am pe lista de dorințe.

Mai jos vei vedea ce produse sunt curioasă să le încerc și de ce iar pe tine te rog să-mi spui ce părere ai despre produsele pe care le-ai încercat deja din această listă și să-mi spui dacă merită să le încerc sau nu, sau aștept să-mi spui care dintre aceste produse ar trebui să le cumpăr primele.

Effaclar Duo+ Unifiant – pentru că promite să corecteze imperfecțiune tenului gras acneic și să vindece semnele post acneice.

Effaclar DUO (+) UNIFORMIZATOR packshot from Effaclar, by La Roche-Posay

Foreo Luna Play – pentru că este cea mai ieftină variantă de Foreo și pentru că promite să curețe pielea și porii, iar folosit regular să diminueze mărimea porilor.
Foreo Luna™ Play Perie pentru curatare pentru piele

Nivea spuma de duș – pentru că promite să te răsfețe din cap până în picioare

Imagini pentru nivea spuma de dus

Elmiplant șervețele demachiante micelare – ambalaj albastru – pentru că sunt curioasă să le încerc (Cumpărate)

Rimmel London Brow this way – pentru că cel de la Catrice se usucă foarte repede și am nevoie neapărată de un gel epntru sprâncene. (Cumpărat)
Imagini pentru rimmel london brow this way

Kiehls Pure Vitality Skin Renewing – pentru că are ingrediente cele mai minunate și speciale pentru a regenera pielea tenului.
Pure Vitality Skin Renewing Cream

Sephora Hydra mască – o mască hidratantă e bine venită oricand, plus că am mare nevoie de una cu alge marine. Deja am comanda-o și o aștept să vină. (Cumpărat)

Ulei demachiant Missha M – de ceva vreme tot vreau să încerc un ulei demachiant, mai ales acum până este frig afară și am tenul deshidratat. Sper să nu mă ajungă vara până să-l cumpăr.

Khiels Midnight recovery serum – pentru că am o mostră și îmi place foarte mult cum lasă tenul după folosire.

Khiels masca purificatoare Rare Earth – pentru că promite să curețe porii în profunzime și să reducă mărimea porilor.

Caudalie Elixir de frumusețe – pentru că nu l-am cumpărat când aveam buget mai mare și luna asta nu am buget deloc pentru cumpăraturi de cosmetice. Și toată lumea bună îl are.

Andalou cremă cu probiotice și vitamina C– pentru că sunt la modă produsele cu probiotice și sunt curioasă să încerc produse Andalou, în plus vreau să scap de niște pete de pe față și încerc toate produsele cu vitamina C sau cu enzime din fructe. Acum au apărut în magazinele Secom.

La Roche Posay Redermic C UV serum – ser antirid cu vitamina C special pentru tenul sensibil, produs care se poate folosi în jurul ochilor

Andalou Masca cu apă de trandafiri, acid hialuronic și antioxidantii din extractul de rodie – au ales cea mai interesantă combinație – mi-am și comanda-o deja 🙂 (Cumpărat)

Cam acestea sunt produsele pe care mi le doresc în viitorul apropiat sau mai departat. Sunt tare curioasă de produsele Andalou, de produsele Kiehls și aș mai vrea să încerc câteva produse La Roche Posay.

Ai încercat careva dintre aceste produse? Cum sunt?

Tu ce produse ai pe lista de dorințe?

Scrie-mi mai jos părerea ta sau orice întrebare, și îți voi răspunde cu drag! Pentru a fi la zi cu tot ce postez, urmărește-mă pe Instagram, Bloglovin, Facebook, Pinterest, și pe Youtube. Pentru cele mai bune informații, abonează-te aici:
Ți-a plăcut articolul? Poți susține acest blog printr-o mică donație, cât costul unei cafele.
 De reținut! Înainte de a începe un tratament medicamentos sau cosmetic consultă un specialist pe domeniul respectiv. Textul este pur informativ, citirea și utilizarea informațiilor de pe acest blog se fac pe proprie răspundere și nu garantează vreun anume rezultat. Textul și imaginile sunt protejate de drepturi de autor și este strict interzisă reproducerea sau folosirea lor sub orice formă.

Looking for Something?