elmiplant ulei de corp DRY | părerea mea

elmiplant ulei de corp DRY | părerea meaL-ați tot văzut la mine pe instagram și pe facebook și ați observat că l-am lăudat. Ei bine, acum i-a venit momentul când îi acord un articol dedicat doar lui.

De ce? Pentru că merită! De ce merită? Hai că vă spun mai jos.

Să o iau cu începutul, elmipant a lansat un nou ulei pentru corp și de data aceasta nu este un ulei pentru masaj, așa cum am fost obișnuite, ci este un ulei de întreținere, un ulei creat pentru a hrăni și îngriji pielea noastră în fiecare zi sau atunci când dispunem de un moment doar pentru noi. El se numește Ulei hidratant pentru corp DRY!

Spun că este pentru atunci când dispunem de un moment doar pentru noi, pentru că atunci când îl folosesc simt cum mă răsfăț. Aroma lui mă relaxează imediat, textura lui ușoară intră repede în piele și lasă pielea fină, moale, catifelată. Tot corpul se relaxează, inclusiv mintea și starea de spirit.

Uleiuri hidratant pentru corp DRY! are o combinație minunată de uleiuri exotice cum sunt marula, migdale, jojoba și macadamia, care miros extraordinar de bine și la fiecare folosire mă duce cu gândul la vancață, la soare, la plajă și aroma subtilă dar frumoasă se ține după mine câteva ore bune sau până mă obișuiesc cu mirosul și nu-mi dau seama.

Textura lui ușoară îl face ideal pentru a fi folosit zilnic, oricând, chiar și după epilare. Se absoarbe repede în piele, nu irită pielea proaspăt epilată, nu pătează hainele, nu rămâne pielea grasă. Nici nu mai știu ce să spun despre el, nu mai am cuvinte de laudă pentru că veți zice că prea exagerez. Ei bine, chiar nu exagerez și vă provoc să-l încercați și nu cred că veți regreta.


Are pompiță care funcționează perfect și pulverirează picături fine și pe suprafață suficient de mare ca să-l poți aplica direct pe piele. Flaconul conține 150ml.

Ai văzut mai sus exact ce conține și ce promite și vă spun că toate promisiunile au fost depășite ca șă plăcere. Îmi place maxim acest ulei DRY de la elmiplant. Eu l-am folosit doar pe corp până acum, dar urmează să-l încerc și pe păr, iar la ce textură ușoară are sigur nu-mi va încărca părul.

Îl găsiți în supermarket, in magazinele DM, in magazinele cu produse cosmetice, iar online îl găsiți pe emag AICI la 25 lei.

Cine l-a mai încercat?

Follow:
Debora Tentiș

Sunt farmacist cu peste 10 ani experiență în domeniu și blogger pasionată de produsele pentru îngrijirea pielii. Scriu păreri sincere despre produsele încercate, sfaturi avizate pentru sănătate, sfaturi pentru îngrijirea tenului și recomandări pentru un stil de viață frumos. Tenul meu este mixt-gras, fotosensibil, 30+. Oradea, RO. #farmacistonline

Abonează-te:

Distribuie: