Cutia ”Mami te iubește” de pe mami.ro + video

Cutia ”Mami te iubește” de pe mami.ro + videoCutia ”Mami te iubește” creată de revista Mami este prima cutie de acest gen și a fost creată pentru proaspetele mămici și pentru bebelușii lor, ca un ajutor în primul an de viață al bebelui.

Am fost curioasă să văd cum arată produsele acestei cutii și am comandat-o, chiar dacă o bună parte din produse le voi face cadou unui bebe. Mai jos găsiți imagini cu produsele din cutie, iar la final un clip video în care deschidem împreună cutiuța Mami te iubește.

Cutia conține 19 produse dintre care 5 sunt în mărime normală, iar celelalte 14 produse sunt mostre care nu se comercializează, chiar dacă unele sunt în mărime normală, cum este și biberonul Chicco. Cutia este plină cu produse și ca o primă impresie par a fi puține produse în mărime normală pe care să le calculăm în prețul cutiei, dar având in vedere că în prețul acestui pachet întră și 3 ediții ale revistei, adică Aprilie, Mai și Iunie, plus mulțimea de mostre, este totuși un mod frumos de a descoperi produse pentru bebe fără a goli portofelul.

Pielea bebelușului este foarte sensibilă și de multe ori nu i se potrivesc produsele Johnson sau Nivea Baby, astfel cu ajutorul unor mostre putem găsi variante care se potrivesc pielii bebelui.

revista mami aprilie 2017 cutia mami te iubeste
Produsele Mustela sunt create de specialiști dermatologi în colaborare cu pediatri și sunt formulate cât mai simplu posibil pentru a evita agresarea pielii bebelușului, create ca să evite alergiile de piele. Majoritatea nu conțin parfum, iar cele care conțin au cantități foarte mici, cât să atenueze din mirosul natural al ingredientelor.

Vorbeam zilele trecute cu o mămică și îmi spunea că produsele Mustela miros urât și chiar m-am mirat și m-am bucurat că mi-a spus pentru că vreau să le ofer cadou. Apoi le-am deschis pe fiecare în parte fi toate produse acestea miros chir binișor, după părerea mea. Nu e cea mai frumoasă descriere, dar după mine, parcă au miros asemănător cremei albastre de la Nivea, dar cu o tentă mai amăruie.

revista mami aprilie 2017 cutia mami te iubeste

Pentru mamică este balsamul de buze de la Himalaya, iar pentru bebe sunt un set de produse pentru curățarea și îngrijirea pielii și a părului. Produsele conțin ingrediente naturale și nu ar parfum sau alte chimicale rele adăugate.

Dacă despre produsele Mustela mi-era frică că vor mirosi urât și am fost surprins plăcută să aflu că miros bine, produsele Hymalaia Herbals pentru copii miros chiar ciudățel a plante.

revista mami aprilie 2017 cutia mami te iubeste

Despre produsele Klorane Bebe am numai cuvinte de laudă, sunt blânde cu piele, au extractde gălbenele în compoziție, miros frumos și puțin copii sunt care nu suportă aceste produse. Eu personal folosesc pudra de toaletă de la Klorane Bebe pentru că are extract de gălbenele adăugat.

Elgydium este o pastă de dinți special creată pentru copii, dar se poate folosi de la vârsta de 2 ani, are gust de căpșuni și este tare îndrăgită de copii.

Pansoral este un gel pentru gingiile iritate la bebelușilor create ca să amelioreze durerea și inflamția din perioadă de erupție a dințișorilor.

Multilind este un produs nou pe care nu l-am întâlnit până acum și este sub formă de spray care se folosește pentru a îngriji zona fundulețului la bebe și pentru a preveni iritațiile de scutec.

revista mami aprilie 2017 cutia mami te iubeste
Cutia mai conține un biberon din sticlă, marca Chicco, are 130ml și tetină rotundă din silicon. Am găsit și un termometru digital pentru corp creat ca si motră cadrou pentru Vitabiotics, compania care produce produsele Osteocare, Wellkid, Ferroglobin, Pregnance și multe altele.

În imaginea de mai jos găsim produsele destinate mămicilor și anume o apă termală de la Avene, 8 tablete de Osteocare care conțin Calciu, Magneziu, Zinc și vitamina D, o compresă pentru sân, un pliculeț cu balsam pentru îngrijirea sânului, un gel anticelulitic de la Avon pe care nu îl cunosc și pe care nu am găsit nici o specificație că poate fi folosit în timpul sarcinii sau alăptării, ceea ce eu nu l-aș recomanda mai ales pentru faptul că trebuie folosit de două ori pe zi pe o suprafață destul de marea corpului mamei, rezultând o suprafață mare de absorbție a unor ingrediente care nu au fost testate pentru mamicile care alăptează.

Mai găsim și o mostră de pastă de dinți Elgydium pentru adulți, care de altfel, este o pastă de dinți foarte bună.

revista mami aprilie 2017 cutia mami te iubeste

Cutiuța este, încă, disponibilă pentru vânzare folosind link-ul următor, iar dacă se epuizează stocul între timp, vă puteți face cont și veți fi primi o notificare când vor scoate altă cutie – https://mamiteiubeste.mami.ro/

Hai să deschidem împreună prima ediție a cutiei Mami te iubește și nu uitați să vă abonați pentru a primi notificarea următorului clip pe care urmează să-l public.

Găsiți utilă cutia aceasta pentru mămici și bebeluși?

Care produse v-au strârnit curiozitatea?

Follow:
Debora Tentiș

Sunt farmacist cu peste 10 ani experiență în domeniu și blogger pasionată de produsele pentru îngrijirea pielii. Scriu păreri sincere despre produsele încercate, sfaturi avizate pentru sănătate, sfaturi pentru îngrijirea tenului și recomandări pentru un stil de viață frumos. Tenul meu este mixt-gras, fotosensibil, 30+. Oradea, RO. #farmacistonline

Abonează-te:

Distribuie:

1 Comment

  1. 27 ianuarie 2018 / 11:29

    si eu voi vrea o astfel de cutie pe cand voi ramane insarcinata.