Tuelle – produse naturale handmade | prima impresie

Tuelle – produse naturale handmade | prima impresieCele care mă urmăriți snapchat sau instagram (deboratentis) știți că mi-am cumpărat câteva produse naturale handmade ca să le folosesc în această perioadă când țin și o dietă pentru a-mi modela corpul și pentru a scăpa de câteva kilograme și anume dieta ketogenică. Apropo, dacă vă interesează mai multe detalii despre dieta mea, aștept să-mi spuneți în căsuța de comentarii să voi reveni cu detalii.

Revenind la produsele Tuelle, așa cum ziceam le-am comandat de la o doamnă Carmen Lezeu care le face manual dar în condiții excelente și folosește doar îngrediente curate naturale, doar ingrediente active și nici un produs dintre cele pe care le-am cumpărat eu nu conțin apă. Repet produsele au doar ingrediente active, nimic de ”umplutură” acolo.

pareri produse naturale farmacist debora tentis
Mi-am ales câteva produse pentru tenul meu mixt, cum sunt masca detoxifiantă cu spirulină, uleiul pentru ten gras, crema de față pentru ten gras, dar și o mască exfoliantă antiîmbătrânire pentru ten uscat și o cremă de mâini.

În primul rând produsele, ambalajele și aroma sunt minunate și se vede că doamna care le produse pune suflet și este atentă la fiecare amănunt. Descrierile produselor sunt super amânunțite, de la ingredientele scrise în română și în sistemul internațional, la modul de utilizare, modul de păstrare și până la toate datele de înregistrare și adresa producătorului. Toate sunt la vedere, nimic nu este ascuns sau dubios. Produsele nu conțin conservați chimici.

Produsele miros excepțional de frumos, cu o singură excepție a măștii detoxifiante cu spirulină, a cărei miros nu prea avea cum să o acopere, dar este suportabil. Poate pentru unele persoane mirosul unora dintre produse este prea puternic mai ales pentru crema de mâini care conține ulei esențial de citronela, și ulei esențial de lavandă, dar așa cum zicam sunt arome foarte plăcute și chiar dau dependeță.
Sfat: aplicați produsele pe pielea umedă masând ușor pielea, astfel se vor absorbi mai bine. Așa cum ziceam, produsele nu conțin apă iar pielea noastră este formată din apă și grăsimi în timp ce uleiurile au molecule mai mari decât cele ale apei, masând produsele uleioase pe pielea umedă, subtanțele benefice pielii se vor absorbi mai ușor și mai adând în piele.

pareri produse naturale tuelle farmacist debora tentis
Produsele au prețuri super accesibile, între 20-35 lei cutiuța iar transportul este suportat de client. Găsiți o gamă variată de produse, ele se produc doar la comandă și livrează cam într-o săptămână.

Se pot comanda pe pagina de facebook al producătoarei – https://www.facebook.com/tuelle.autentic/ sau pe instagram https://www.instagram.com/tuelleautentic/
Voi revenii cu detalii despre fiecare produs în parte, așa că stați pe aproape.

Ați folosit produse handmade?

Ce păreri aveți despre acest segment de produse?

Follow:

Distribuie:

Lasă un răspuns