Produsele săptămânii #1

Produsele săptămânii #1Vreau să încep o serie nouă de articole săptămânale în care să vă arăt ce produse am folosit în săptămâna anterioară, un fel de rutina săptămânii dar nu o pot numi rutina pentru că eu mai schimb produsele. Totuși vreau să vă arăt produsele cele mai folosite în săptămâna anterioară.

Aceste articole se vor numi Produsele săptămâni și le veți găsi în rubrica Ingrijire

Pentru prima săpătămână vă voi arăta câteva produse foarte accesibile și numai bune pentru zilele lejere de iarnă cu zăpadă și soare.

Apa micelară cu acid hialuronic de la Gerovital îmi place foarte mult că nu usucă tenul și curăță foarte bine. Am scris aici părerea mea întreagă despre acest produs și de ce iubesc toată gama nouă cu acid hialuronic de la Gerovital.
Gelul de curățare pentru ten mixt Manuka Tree de la Ziaja este un gel blând dar eficient și este perfect pentru perioada aceasta când tenul meu mixt nu e foarte gras. Am scris mai multe aici.

Seara am folosit doar o singură cremă și anume crema cu extract de floare de lotus din noua gamă Elmiplant care îmi place mult pentru că este super hidratantă dar lejeră și potrivită pentru tenul mixt.

Pentru zi am folosit cu regularitate două produse total diferite. Pentru hidratare și protecție solară am folosit crema Sensitive de la Ziaja care are SPF 20 și este destintă tenului sensibil. Mi-a plăcut mult că este lejeră și are protecție solară bună.

Apoi pentru uniformizarea nuanței tenului, hidratare și puțină protecție solară am ales să folosesc BB Creamul de la Cien cumpărat din Lidl. Este un produs cremos mai potrivit acum în anotimpul rece decât vara, pentru tenul mixt sau gras, are o acoperire mică dar uniformizează culoarea tenului.

Peste acest BB Cream se poate aplica o pudra matifiantă ca să-i prelungească rezistența și pentru un plus de acoperire.

Am ales să folosesc aceste produse pentru că am brut să las tenul să respire, fără fond de ten și nici nu prea am avut chef să stau minute bune în fața oglinzii pentru a-mi machia tenul. Cu aceste produse, plus un anticearcăn, o pudra matifiantă și un blush, am obținut un machiaj lejer natural și ușor pentru ten, simplu și repede de realizat.

Voi ce produse folosiți în zilele când nu folosiți fond de ten?

Follow:
Debora Tentiș

Sunt farmacist cu peste 10 ani experiență în domeniu și blogger pasionată de produsele pentru îngrijirea pielii. Scriu păreri sincere despre produsele încercate, sfaturi avizate pentru sănătate, sfaturi pentru îngrijirea tenului și recomandări pentru un stil de viață frumos. Tenul meu este mixt-gras, fotosensibil, 30+. Oradea, RO. #farmacistonline

Abonează-te:

Distribuie:

Lasă un răspuns