Consultatii online de skincare in Romania
Pentru Noutăți și Sfaturi despre Frumusețe, Sănătate și altele, înscrie-te aici:
The Inkey List PHA toner 100ml
Neostrata Correct Microderabraziune cu acid glicolic 75gr
Skin Philosophy Cleanse Off 1pad
The Ordinary Ascorbyl Tetraisopalmitate Solution 20% in Vitamin F 30ml
LIFT dispozitiv pentru lifting Skin Philosophy
AllSkin Med C Light Anti-Ox Moisturising Gel 30ml
Medik8 Press and Glow Tonic 200ml
The Ordinary Acid Lactic 10% + Acid Hialuronic 30 ml
Cerave Cream-to-Foam Cremă de curățare 236ml
CurrentBody Skin x Wayne Goss The LED Essentials
MEDIK8 Crystal Retinal 6 Serum 30ml
Medik8 Crystal Retinal 1 Serum 30ml

Comanda de pe Vegis.ro | păreri



V-am arătat zilele trecute pe toate rețelele de socializare prin filmulețe live, ce produse mi-am cumpărat de pe Vegis. Am văzut că sunt câteva persoane interesate de unele produse și am decis să scriu un articol despre experiența comenzii mele vegis.ro și să vă spun de ce am ales să cumpăr produsele din imagine.

produse ziaja pareri cumparaturi vegis farmacist debora tentis

Produsele Ziaja le cumpăr de pe Vegis pentru că aici găsesc aproape toată gama de produse și știu că produsele sunt cele originale, fiindcă cei de la Ziaja garantează pentru ele. Fiecare produs are traducere în limba română și este sigilat.

De data aceasta am ales să-mi cumpăr un BB Cream, pentru că mai am puțin din cele pe care le folosesc acum și iubesc în general produsele Ziaja, iar această variantă are și SPF 15. Gelul pentru ochi umflați este un produs nou și l-am ales ca să-l încerc pentru voi, iar masca hidratantă cu alge am ales-o pentru că a fost lăudată de alte persoane și m-au făcut curioasă.

solaris produse naturale pareri farmacist debora tentis

Produsele Solaris sunt printre preferatele mele de câțiva ani deja, când vine vorba de produse naturale pentru bucătărie. Unele produse le folosesc de ani de zile, altele de câțiva ani și pe altele abia acum le descopăr.

Sarea roz de Himalaya Fină o folosesc de mult timp și îmi place gustul ei și pentru că are efect de a săra mai puternic decât sarea albă iodată românească. Zahărul brun nerafinat Muscovado l-am descoperit anul trecut și îmi place mai mult decât Zaharul brun să-l folosesc pentru cafea pentru că dă o aromă de caramel cafelei. Făina de Quinoa și Făina de migdale încă nu le-am încercat, deși am folosit alt fel de făină de migdale de vreo două ori acum doi ani și mi-a plăcut. Scorțisoara coajă am ales-o pentru că am găsit-o la preț bun și știu că produsele Solaris sunt de calitate bună.

produse naturale solaris pareri farmacist debora tentis vegis

Uleiul de măsline extra virgin de la Solaris îl folosesc de câțiva ani deja și îmi place mult să-l adaug în salate sau când vreau să prăjesc carne în tigae. Aleg mereu flaconul de 500ml ca să-mi ajungă o perioadă bună. Siropul ecologic de agave nu l-am mai încercat până acum. Fără să știu că varianta aceasta cu marca Longevita este creată tot de Solaris, am ales-o pentru prețul bun și pentru faptul că este ecologic. L-am încercat deja în cafea și ceai și îmi place mult, doar că sunt la dietă și fac o pauză de la tot ce este dulce.

Produsele Solaris pot fi găsite cu ușurință pe Vegis.ro sau câteva dintre produse și în magazinele DM.

Comanda pe Vegis a decurs foarte ușor și bine, am achitat cu cardul și mi-a fost confirmată comanda în prima următoare zi lucrătoare și Mi-au fost livrate în următoarea zi după confirmare.Sincer mă așteptam să dureze mai mult având în vedere că vreo două produse este ”in stoc la furnizor” și altele cu ”stoc limitat” plus atenționarea că livrarea se face în 1-3 zile din cauza codițiilor meteo.

Livrarea s-a efectuat la timp prin Urgent Cargus (preferatul meu) și voi mai plasa comenzi la ei imediat ce o sa mai am nevoie de produse pentru bucătărie, sănătate sau frumusețe.

Voi ce produse vă comandați de pe vegis.ro?

Scrie-mi mai jos părerea ta sau orice întrebare, și îți voi răspunde cu drag! Pentru a fi la zi cu tot ce postez, urmărește-mă pe Instagram, Bloglovin, Facebook, Pinterest, și pe Youtube. Pentru cele mai bune informații, abonează-te aici:
Ți-a plăcut articolul? Poți susține acest blog printr-o mică donație, cât costul unei cafele.
 De reținut! Înainte de a începe un tratament medicamentos sau cosmetic consultă un specialist pe domeniul respectiv. Textul este pur informativ, citirea și utilizarea informațiilor de pe acest blog se fac pe proprie răspundere și nu garantează vreun anume rezultat. Textul și imaginile sunt protejate de drepturi de autor și este strict interzisă reproducerea sau folosirea lor sub orice formă.

Looking for Something?