4 metode de răsfăț dimineața în max 10 minute

4 metode de răsfăț dimineața în max 10 minuteȘtiu că vă mirați și precis vă întrebați cine are timp de răsfăț dimineața. Așa cum vă spuneam în acest articol,eu obișnuiam să mă răsfăț dimineața foarte des și uneori chiar zilnic cu câțiva ani în urmă.

Pentru că în ultima vreme am cam uitat să mă răsfăț dimineața și am realizat de curând cât de imporante sunt aceste minute pentru mine personal, vreau să împărtășesc cu voi cinci metode de răfăț dimineața pentru care avem nevoie de maxim 10-15 minute.

Exfolierea

Exfolierea tenului și uneori și a corpului este pentru mine cel mai revigorant și un pas impotant de răsfăț. Iubesc exfolierea, iubesc ideea de a scăpa de pielea moartă, impurități și iubesc să-mi simt pielea moale și catifelată. Folosesc des exfolierea dimineața pentru un plus de energie și pentru momentul meu de răsfăț. O listă cu exfolianți găsiți aici.

Răsfoiesc o revistă alături de o cafea bună

Cafeaua și revistele glossy fac parte din tabietul meu pentru diminețile când vreau să mă răsfăț. Am acest tabiet de prin liceu, chiar dacă atunci beam cappuccino, ceai sau lapte cu cafea. Am o colecțe frumoasă de reviste și am încercat multe sortimente de cafea. Folosesc un espressor acasă și îmi prepar singură cafeaua cu lapte. Câteva variante găsiți aici.

Cremele și masajul

În zilele când am timp mai mult, gen 15 minute, îmi place să mă cremuiesc. Folosesc cremele anticelulitice, crema de picioare, creme hidratante pentru corp și pentru ten sau mai nou folosesc uleiul hidratant de la elmiplant, care îmi place foarte mult pentru că este ușor dar foarte hidratant și miroase foarte bine. Câteva produse anticelulitice găsiți aici.

Ascult muzică

Când nu doarme soțul meu sau în zilele de weekend îmi place să ascult muzică dimineața în timp ce mă cremuiesc, îmi masez tenul cu uleiuri hrănitoare sau în timp ce mă machiez.

Ce nu fac niciodată dimineața când mă trezesc?

Nu ascult știrile pentru că mă încarcă negativ, nu răspund la emailuri pentru că sunt somnoroasă, nu spăl vase și nu fac altceva ce nu îmi face plăcere.Adică nu încep ziua cu lucruri care nu îmi ridică moralul, am timp pentru ele mai târziu, peste vreo oră-două.

Voi cum vă răsfățați dimineața?

Follow:

Distribuie:

Lasă un răspuns