Produse nou lansate de Elmiplant

Produse nou lansate de Elmiplant

Elmiplant a avut destul de multe produse nou lansate în 2016 și dacă gama Hyaluronic 3D este foarte iubită și de mine și de multe dintre voi, cei de la Elmiplant au mai scos alte câteva produse noi în a doua jumătate a anului 2016.

Pentru ten au lansat două noi produse în gama SkinMoisture, o cremă de zi revitazilantă și 24h hidratantă și o cremă de noapte revitlaizantă și hidratantă. Ambele produse conțin extract 100% natural de nufăr care are proprietăți de calmare și revigorare pentru ten. Produsele conțin și Hydra Fusion 360 un complex avansat de ingrediente hidratante și antioxidante care ajută la susținerea echilibrului de hidratare și la asigurarea resurselor suplimentare necesare pentru o senzație de de hidratare imediată ce se prelungește până la 5 zile după aplicare, rezultat demonstrat clinic sub control dermatologic pe 20 femei.  Creme au textură ușoară de gel și un miros subtil minunat revigorant.

Uleiul hidratant pentru corp DRY! este un ulei deosebit cu absorbție rapidă, un nou elixir al frumuseții ce conține ulei de marila din Africa, ulei de migdale dulci, jojoba și macadamia. Un amestec unic de uleiuri prețioase care hrănește pielea și o lasă moale, elastică, luminoasă, hidratată și frumos parfumată. Se poate folosi și pe vârfurile părului pentru un plus de hrănire și strălucire.

Săpunurile lichide au fost imbunătățile și li s-au schimbat ambajele. Găsiți în magazine cel puțin 6 arome diferite și cu acțiuni diferite pentru mâinile voastre. De la acțiune hidratantă, la cea hrănitoare sau chiar antibacteriană. Detalii.

Crema de mâini Bioten nutritivă cu miere și ulei de măsline este noul produs pentru îngrijirea mâinilor. Ingredientele naturale și textura ușoară sunt combinația perfectă pentru persoanele care au nevoie de o îngrijire delicată a mâinilor în anotimpul rece.

Pe care produs l-ați încerca?

Follow:

Distribuie:

Lasă un răspuns