Produse noi Solaris – un deliciu natural pentru papilele gustative

Produse noi Solaris – un deliciu natural pentru papilele gustativeÎn urmă cu doi ani, Solaris a devenit gama preferată de produse naturale pentru o alimentație sănătoasă și pentru că Moșul a știut că-mi doresc câteva produse Solaris, mi le-a și trimis împreună chiar înainte Crăciun.

Chiar aveam lista de cumpărături făcută și le găsisem la ofertă în catalogul DM, când m-a sunat Moșul Solaris și mi-a adus acest minunat pachet. Cele care mă urmăriți deja, știți că Musli Mix fără zahăr sunt varianta mea preferată de musli iar zahărul Muscovado l-a înlocuit de mult pe cel rafinat.

Am să vă arăt diverse farfurii cu bunătățile acestea, dar între timp vă îndemn să le încercați și o să vă îndrăgostiți de ele. Cel mai ușor le găsiți online pe Plantum aici, pe site-ul Solaris aici sau în magazinele DM și în unele magazine naturiste.

În câteva cuvinte vreau să vă spun că Musli Mix fără zahar sunt foarte gustoase, sățioase, chiar dulci și pot face o masă consistentă la muncă, într-o cană cu lapte. Zaharul Muscovado dă cafelei sau laptelui cu cacao o aromă aparte de caramel, foarte gustos. Uleiul de cocos nu mai are nevoie de descrieri, se poate folosi pentru ten, corp, păr și chiar pentru gătit fiind o alternativă sănătoasă și gustoasă pentru alimentele la grătar. Cu semințele de Chia poți face budinci gustoase și super sănătoase, pline de nutrieți benefici organismului nostru. Semințele din punguța Omega forte sunt alese cu grijă pentru a da organismului acizi nutrieți de care avem nevoie zilnic pentru o piele frumoasă, pentru o minte limpede și ca să fim mai sănătoși. Uleiul de portocale este unul dintre preferatele mele, revigorează, crează o stare de bine și improspătează casa cu doar câțiva picături. Despre biscuiții Speltissima pot spune doar că sunt varianta naturală gustoasă pe care nu te saturi să-i savurezi, lângă un ceai bun sau o cafea naturală, sau chiar lângă un pahar de lapte.

Mulțumesc Moșule Solaris!

Voi ce produse Solaris folosiți?

Follow:
Debora Tentiș

Sunt farmacist cu peste 10 ani experiență în domeniu și blogger pasionată de produsele pentru îngrijirea pielii. Scriu păreri sincere despre produsele încercate, sfaturi avizate pentru sănătate, sfaturi pentru îngrijirea tenului și recomandări pentru un stil de viață frumos. Tenul meu este mixt-gras, fotosensibil, 30+. Oradea, RO. #farmacistonline

Abonează-te:

Distribuie: