Cu ce produse am intrat în noul an

Cu ce produse am intrat în noul an

Dacă tot am hotărât să stăm acasă, ca să ne odihnim, am zis să ne răsfățăm așa cum se cuvine pentru intrarea în noul an. Așa că după o masă copioasă am făcut o baie caldă, bună, cu sare de baie și levănțică, mi-am exfoliat tot corpul ca să scap de toată pielea moartă și apoi am continuat răsfățul cu trei uleiuri prețioase.

1. MOROCCANOIL – ULEI TRATAMENT PENTRU PĂR

Am ales să încerc pentru prima dată acest ulei recomandat de câteva prietene și mă bucur mult că l-am găsit în variantă așa mică ca să îl pot testa pentru început. L-am aplicat pe părul umed înainte de a-mi usca părul cu uscătorul de păr, ca să evit deteriorarea părului. Deși am folosit o cantitate mică de ulei, am observat imediat că face o treabă bună pentru părul meu. L-a făcut mai moale, mai sănătos și nu s-a încâlcit așa repede ca până acum. Îl voi folosi la fiecare spălare și peste săptămână de-acum încolo.

2. ELMIPLANT – ULEI HIDRATANT PENTRU CORP DRY

Nu am să intru în detalii acum despre acest ulei, dar vă spun că sunt la a doua folosire și îl iubesc. Este cel mai lejer ulei de corp pe care l-am întânit până acum, nu lasă pielea unsă sau grasă, se absorbe super repede în piele, miroase minunat (inclusiv soțul meu a observat) și este foarte ușor de aplicat. Trebuie să-l încercați.

3. KIEHL’S – MIDNIGHT RECOVERY CONCENTRATE

Am auzit multe laude despre acest ulei de la Kiehl’s și chiar eram super curioasă să văd cum se simte și cum reacționează tenul meu. Aseară l-am folosit a doua oară și chiar îmi place. Am să revin cu detalii după ce îl mai folosesc, dar ca și o primă impresie, tenul meu se simte fin, hidratat și cred că-i place acest ulei. Sigur îl voi folosi mai departe.

Prevăd că anul acesta va fi un an în care voi folosi multe uleiuri. Văd că au apărut uleiuri ușoare și hrănitoare, exact ce aveam nevoie. La mulți ani, 2017!

Voi ce produse ați folosit pentru noapte de Revelion?Follow:
Debora Tentiș

Sunt farmacist cu peste 10 ani experiență și skincare blogger pasionată de îngrijirea pielii. Scriu păreri sincere despre produsele încercate, sfaturi avizate pentru sănătate, sfaturi pentru îngrijirea tenului și idei pentru un stil de viață frumos. Am tenul mixt-gras, fotosensibil, 30+ și sunt din Oradea, România. #farmacistonline

Suntem 319 de abonați care citim blogul, hai și tu!

Distribuie:

Lasă un răspuns