Comenzi elefant.ro | păreri

Comenzi elefant.ro | păreri
În ciuda problemelor create anul trecut de elefant.ro, am înțeles că managerul și-a cerut scuze public la televizor și că au fost concediate câteva persoane care au fost responsabile ce cele întâmplate în trecut, plus ofertele noi de pe site, m-au făcut să încerc o nouă comandă, să vedem cum și-au remediat greșeala, și am plasat două comenzi la ei, zilele trecute.

Vă spun sincer că am fost uimită cât de repede s-au mișcat. Una dintre comenzi am plasat-o Sâmbătă și Duminică seara era predată curierului, care din păcate nu s-a schimbat și este tot Fan Courier. Acolo s-a impotmolit 2 zile din cauza zilelor libere, dar miercuri am și primit comanda, suprinzător.

A doua comandă am plasat-o Marți dimineața și Miercuri mi s-a livrat, ceea ce m-au uimit și mai mult. Să vă spun de ce am plasat aceste comenzi, mai exact? Am profitat de ofertele lor, pe de o parte MemoMed 2017 l-am găsit la preț bun la ei, înainte să apară ofertele din săptămâna asta, apoi din 25-27 ianuarie au reducere 50% la cărți dacă folosiți codul BOOKS50 la finalul comenzii.

Toate mi-au funcționat bine, referitor la codul de reducere și livrare, așa că voi mai comanda la ei când vor mai avea astfel de promoții. Tot zilele astea mai au reduceri și la jucării, cosmetice și altele. Eu nu am nevoie nici de parfumuri, nici de cosmetice, așa că încă nu am comandat astfel de produse de la ei, dar referitor la comenzile de cărți, n-am nimic de reproșat.

Găsești mai jos ce cărți mi-am cumpărat de la ei anul acesta:

Prețuri valabile azi, față de prețul întreg. Click pe titul pentru link direct:
Jamila Cuisine – 20,00 lei (40 lei)

Lecții de magie – 17,50 lei (35 lei)

Fata din tren – 19,50 lei (39 lei)

MemoMed 2017 – 40 lei, (80,00lei)

Manual de diagnostic diferențiat – 39,95 lei (79,90 lei)

Dacă vreți să profitați de oferta la cărți, azi e ultima zi de oferta 50% reducere, așa că v-aș recomanda să încercați măcar. Folosiți codul de reducere BOOKS50 la finalul comenzii și vă ies prețuri foarte avantajoase. Detalii aici.

Ce carte ți-a atras privirea?

Follow:

Distribuie:

Lasă un răspuns