5 produse Ziaja | păreri

5 produse Ziaja | păreriAm promis pe Instagram că voi scrie un articol cu părerea mea despre aceste 5 produse Ziaja și iată că a venit timpul să vă scriu din nou părerea mea.

Ziaja este un brand polonez cu renume internațional fondat de o familie de farmaciști care mai multe game de produse cosmetice și dermato cosmetice ce conțin extracte naturale sau substanțe de origine naturală.

Gama Manuka tree purifying conține extract din arbore de Manuka, este destinată tenului mixt sau gras, dintre care eu am trei produse – un gel de curățare purifiant, o cremă de zi reglatoare cu SPF 10 și o cremă de noapte ușor exfoliantă. Toate cele trei produse îmi plac mult pentru că sunt potrivite tenului mixt sensibil în special acum în anotimpul rece.

Produse Ziaja pentru ten mixt/gras

Gelul de curățare normalizator pentru ten mixt sau gras îmi place mult pentru că purifică tenul, lasă tenul fin și curat. Nu usucă tenul și reglează secreția de sebum. Este prevăzut cu pompiță, are un aromă subtilă revigorantă și îmi place mult.

Crema normalizatoare de zi are o textură de cremă lejeră care se simte confortabil pe ten, are un minim de protecție solară SPF 10, care este un plus pentru acest produs, se absoarbe repede în piele și un lucru trebuie să specific, această cremă formează o peliculă super fină la nivelul pielii, peliculă care menține tenul hidratat și care poate fi folosită ca și bază de machiaj. Pentru anotimpul rece, când tenul meu este abia puțin gras și în combinație cu fondul de ten Revlon pentru ten gras este combinația perfectă iar machiajul fixat cu pudră arată chiar bine și rezistă 6-8 ore, dar în vară când am încercat-o prima dată împreună cu fondul de ten Rimmel London Wake me up plus pudră, combinația nu a rezistat pe ten decât doar câteva ore, căldura și asocierea celor două nu a rezistat pe tenul meu foarte gras.

Crema ușor exfoliantă pentru noapte mi-a plăcut de la bun început, deși în primele zile de folosire m-a speriat puțin, pentru că, da, rezultatul s-a văzut de la primele folosiri. M-a speriat pentru că a început să-mi exfoliere tenul și efectul a fost vizibil mai ales pentru faptul că nu mi-am exfoliat tenul cu nici un alt produs în acea perioadă. Revenind la produs, crema exfoliază ușor și blând tenul și după 5-10 zile de folosire se vede cum porii sunt mai curați și micșorați iar pielea uscată de la baza nasului nu mai este așa vizibilă iar fondul de ten se aranjează mai bine.

5 produse Ziaja | păreri

Produse Ziaja pentru ten sensibil

Din gama Sensitive am doar apa micelară care este destinată tenului sensibil și uscat. Curăță delicat machiajul normal de pe ten și cel al ochilor. Pentru machiajul rezistent la apă trebuie insistat, dar persoanele cu ten sensibil ar trebui să se ferească pe cât posibil de produsele rezistente la apă. Ce-mi place la această apă micelară este faptul că este atât de lejeră încât nu necesită limpezit tenul cu apă în mod obligatoriu, deși eu îmi clătesc tenul întotdeauna. Nu usucă tenul și nu ustură ochi.

Crema pentru albire face parte din gama Ziaja Med, gama dermato cosmeticelor create pentru tratarea tenului cu probleme mai deosebite. Crema de albire o aplic seara după ce aplic crema de noapte. Folosind-o câteva săptămâni + crema cu SPF ziua, de pe tenul meu a dispărut aproape toate petele pigmentare create de razele solare UV.

Păreri

În general, îmi plac produsele Ziaja și deocamdată nu am întâlnit nici un produs care să mă dezamăgească. Periodic revin la produsele Ziaja și le adaptez nevoilor tenului meu. Produsele din gama Manuka Tree le-am recumpărat. Am observat că sunt bine tolerate de tenul meu. O gamă variată de produse marca Ziaja găsiți pe vegis.ro aici unde găsiți produsele originale Ziaja la prețuri accesibile.

Ați folosit produse Ziaja?

Follow:

Distribuie:

Lasă un răspuns