Vă aștept pe noul meu blog!

Vă aștept pe noul meu blog!


Bună dimineața, dragele mele!

Astăzi sunt tare bucuroasă pentru că am o veste mare, o dorință pe care o am de ceva timp și acum a ajuns să mi se împlinească și sunt super încântată!

Mi-am făcut un blog nou: deboratentis.ro – un blog mai personal, unde voi putea scrie despre tot ce îmi doresc, fără să fiu limitată la domeniul farmaceutic!

Am păstrat câteva articole din acest blog pentru cele care nu ați apucat să le citiți și de azi voi publica noi articole despre frumusețe, stil de viață frumos, mâncare, de tot ce vă face plăcere, pe blogul personal!

Acest blog va rămâne doar pentru articolele farmaceutice, deși o perioadă cred că voi jongla cu articole pe ambele bloguri, până facem trecerea pe noul blog. Dar ca și idee, acest blog va rămâne articolelor de sănătate, iar blogul personal deboratentis.ro va avea articole diverse utile pentru fiecare domnișoară și doamnă care ii trece pragul.

Așadar, drage doamne, vă aștept pe blogul personal să formăm o comunitate frumoasă în jurul lucrurilor frumoase din lumea aceasta!

Nu uitați să vă abonați pentru a fii la curent cu toate noutățile de pe noul site!

 

Follow:
Debora Tentiș

Sunt farmacist cu peste 10 ani experiență și skincare blogger pasionată de îngrijirea pielii. Scriu păreri sincere despre produsele încercate, sfaturi avizate pentru sănătate, sfaturi pentru îngrijirea tenului și idei pentru un stil de viață frumos. Am tenul mixt-gras, fotosensibil, 30+ și sunt din Oradea, România. #farmacistonline

Suntem 313 de abonați care citim blogul, hai și tu!

Distribuie:

Lasă un răspuns