Păreri Elizabeth Arden | #7zile1brand

Păreri Elizabeth Arden | #7zile1brand

Săptămâna Elizabeth Arden a fost cea mai grea de până acum, la început datorită faptului că a trebuit să renunț la cele 5 produse expirate și mai apoi să mă descurc doar cu 3 produse.

Per general, cred că era mult mai bine să testez sau folosesc aceste produse pe perioada verii când tenul meu este mai gras. Acum, de când a venit frigul, lejeritatea acestor produse nu este suficientă pentru a-mi ține tenul hidratat pentru că și tenul meu nu mai este gras cum era pe timpul verii. Dar pentru ce promit, chiar se vede că sunt eficiente.

Voi nota data deschiderii pe fiecare dintre produse și le voi testa din nou după ce vine sezonul cald.

Le-am cumpărat la preț bun, două din produse având cantitatea lor normală, așa că a fost un târg bun și veți mai auzi de ele la primăvară sau vară.

Ați încercat careva aceste produse?

 

Follow:
Debora Tentiș

Sunt farmacist cu peste 10 ani experiență în domeniu și blogger pasionată de produsele pentru îngrijirea pielii. Scriu păreri sincere despre produsele încercate, sfaturi avizate pentru sănătate, sfaturi pentru îngrijirea tenului și recomandări pentru un stil de viață frumos. Tenul meu este mixt-gras, fotosensibil, 30+. Oradea, RO. #farmacistonline

Abonează-te:

Distribuie:

Lasă un răspuns