Între 2016 și 2017

Între 2016 și 2017

Așa cum ziceam într-un articol trecut, că este bine să ne rezolvăm treburile rămase neterminate pe anul acesta, înainte de ajunul anului nou, că să fim mai liniștiți, mai relaxați și să putem începe anul nou cu un start proaspăt și energie pozitivă.


Dacă acel articol a fost o parte din agenda mea, vin săptămâna aceasta să completez cu alte câteva detalii pe care ar trebui să le ‘rezolvăm’ înainte de Anul Nou și altele pe care ar trebui să le planificăm pe anul 2017.


Timp de 7 zile, ultimele 7 zile din 2016 veți găsi zilnic câte un articol folositor aici pe blog. Voi aborda subiecte frumoase și interesante și cel mai important, foarte folositoare.


Te invit să te abonezi pe noul meu site www.deboratentis.ro pentru a fi la curent cu toate articolele utile care urmează să apară.


Câteva din subiectele abordate:

1. Agenda pentru 2017 –  Trăiește frumos by Andreea Raicu

2. Cum să-ți creezi colecția de produse pentru îngrijirea tenului

3. Cum să ajungi minimalist și să te bucuri de acest stil de viață

4. Cum să ai un cont de instagram frumos.

și încă alte articoleCrăciun fericit!


Follow:
Debora Tentiș

Sunt farmacist cu peste 10 ani experiență și skincare blogger pasionată de îngrijirea pielii. Scriu păreri sincere despre produsele încercate, sfaturi avizate pentru sănătate, sfaturi pentru îngrijirea tenului și idei pentru un stil de viață frumos. Am tenul mixt-gras, fotosensibil, 30+ și sunt din Oradea, România. #farmacistonline

Suntem 313 de abonați care citim blogul, hai și tu!

Distribuie:

Lasă un răspuns