Gânduri la final de an… 2016

Gânduri la final de an… 2016

Anul 2016 a fost pentru mine un an foarte plin cu de toate, cu bucurii dar și cu supărări, cu mulțumiri dar și cu frustrări, cu certitudini dar și cu multe semne de întrebare. A fost cel mai bogat an în trăiri diferite și privind azi înapoi văd că deși a fost greu, a fost cel mai frumos din punct de vedere sufletesc.

Deși unii oameni din jurul nostru scot tot ce e mai rău din noi, sunt mulți alții care scot din noi tot ce e mai bun și mai frumos. Așa a fost și la mine. În acest an am întâlnit oameni care m-au dezamagit, care m-au uitat, care m-au mințit dar am întâlnit foarte multe persoane care mi-au făcut surprize plăcute și chiar superbe!

Am avut un an agitat dar mă bucur că am reușit să mergem în concediu în vară, mă bucur că împreună cu soțul meu învățăm ce e bine pentru noi ca și nouă familie și că e bine să spui NU acelor lucruri sau fapte care nu sunt de ajutor nouă.

Și dacă am început anul cu mare agitație așa în general în viață, am ajuns să-l terminăm în pace, liniște, bucurie și am descoperit că pe zi ce trece ne iubim tot mai mult, ne înțelegem tot mai bine și luna de miere este defapt o degustare la ce urmează să vină. În cazul nostru așa a fost. Pe zi ce trece ne iubim mai mult, ne bucurăm mai mult unul de celălalt și viața e tot mai frumoasă de la o zi la alta.

Schimbările și agitația anului s-au văzut și aici pe blog, defapt pe farmacistonline.ro și abia apoi aici, pe rețelele de socializare și în online în general. Dar acum, lucrurile s-au cam așezat și încet, încet mă îndrept spre ceea ce-mi doream de mult. Vă mulțumesc pentru răbdare, pentru susținere și pentru aprecierile voastre! Apreciez enorm fiecare comentariu, fiercare Like sau Inimioară și fiecare mesaj. Vă mulțumesc mult!

Mulțumim lui Dumnezeu pentru sănătate, protecție, pentru că are răbdare cu noi și pentru că ne ajută ca în fiecare zi să ne ridicăm și să mergem mai departe.

An Nou Fericit cu tot ce vă doriți și cu tot ce aveți nevoie!

La mulți ani, 2017!

Follow:
Debora Tentiș

Sunt farmacist cu peste 10 ani experiență în domeniu și blogger pasionată de produsele pentru îngrijirea pielii. Scriu păreri sincere despre produsele încercate, sfaturi avizate pentru sănătate, sfaturi pentru îngrijirea tenului și recomandări pentru un stil de viață frumos. Tenul meu este mixt-gras, fotosensibil, 30+. Oradea, RO. #farmacistonline

Abonează-te:

Distribuie: