Fabricat în România – La mulți ani, românilor!

Fabricat în România –  La mulți ani, românilor!

Cu ocazia Zilei Naționale a României, am scos din sertare toate cremele românești pe care le am în colecția mea. Am găsit 6 creme de zi, alte 6 companii mari și renumite din România. Toate cele 6 companii sunt bine cunoscute în Europa și nu numai, multe dintre ele au premii de calitate recunoscute internațional și au brevete importante.

Produsele de mai sus sunt create în România, cu ajutorul românilor care lucrează în aceste companii și a specialiștilor români care au găsit formula minunată a acestor superbe produse.1.Gerovital Plant sau Farmec – una dintre cele mai vechi brand românesc. Rețeta produselor a fost descoperită de dr. Ana Aslan, recunoscută la nivel internațional pentru reușita în lupta cu vârsta.

2. Pell Amar – tot un brand lansat cam în aceeași perioadă cu cel de la Gerovital, dar între timp s-a cam pierdut și a fost relansat acum câțiva ani, folosind aceeași rețetă renumită și premiată internațional. Creatorul Dr. Ionescu Călinești este în viață și poate confirma calitatea produselor.

3. Elmiplant – un brand puțin mai tânăr dar foarte renumit creat de doi specialiști farmaciști. Farm. Elena Cremenescu încă se ocupă de crearea acestor minunate produse care se potrivesc foarte bine românilor și nu numai.

4. Phenalex cu ajutorul iventatotorului premiat cu aur pentru “Elixirul Tinereții AntioxiVita” și anume Simona Bișboacă care a creat aceste minunate creme cu apă termală Băile Felix și cu ingrediente curate cunoscute sub numele de Beautiful Cosmetics.
5.  Apidermin – o cremă bine cunoscută în România, vândută foarte bine ca și tratament în farmacii. Produse care au la bază substanțe nutritive apicole cum sunt lăptișorul de matcă, mierea și folosesc majoritatea ingrediente naturale.

6. Techir – un brand mai nou dar cunoscut deja internațional pentru beneficiile deosebite aduse prin produsele lor, pentru pielea, articulații și multe afecțiuni.

Vă rog să distribuiți mai departe acest articol în semn de respect specialiștilor români care au lucrat sute de zile la rând pentru a crea formule magice în produse accesibile pentru noi.

Un mare MULȚUMESC în numele românilor!


Voi ce produse românești folosiți?

Follow:
Debora Tentiș

Sunt farmacist cu peste 10 ani experiență în domeniu și blogger pasionată de produsele pentru îngrijirea pielii. Scriu păreri sincere despre produsele încercate, sfaturi avizate pentru sănătate, sfaturi pentru îngrijirea tenului și recomandări pentru un stil de viață frumos. Tenul meu este mixt-gras, fotosensibil, 30+. Oradea, RO. #farmacistonline

Abonează-te:

Distribuie:

1 Comment

  1. 12 octombrie 2017 / 11:38

    Eu folosesc produse Elmiplant pentru varsta mea, cele cu rodie.