Consultatii online de skincare in Romania
Pentru Noutăți și Sfaturi despre Frumusețe, Sănătate și altele, înscrie-te aici:
Neostrata Correct Microderabraziune cu acid glicolic 75gr
AllSkin Med C Light Anti-Ox Moisturising Gel 30ml
The Ordinary Ascorbyl Tetraisopalmitate Solution 20% in Vitamin F 30ml
Skin Philosophy Cleanse Off 1pad
LIFT dispozitiv pentru lifting Skin Philosophy
MEDIK8 Crystal Retinal 6 Serum 30ml
Cerave Cream-to-Foam Cremă de curățare 236ml
Medik8 Crystal Retinal 1 Serum 30ml
CurrentBody Skin x Wayne Goss The LED Essentials
Medik8 Press and Glow Tonic 200ml
The Ordinary Acid Lactic 10% + Acid Hialuronic 30 ml
The Inkey List PHA toner 100ml

Elizabeth Arden gama Visible Difference pentru ten mixt | păreri

După ce v-am povestit aici ce am pățit cu primele produse Elizabeth Arden, am ales să folosesc doar aceste 3 produse cumpărate de pe canar.ro pentru care sunt liniștită că sunt în termen și nu-mi vor irita tenul.

1. Gelul de curățare Visible Difference este un gel spumant exfoliant blând care mi-a plăcut foarte mult și este eficient pentru utilizarea zilnică. Acțiunea exfoliantă aproape că nu se simte și nu l-aș recomanda pentru a fi folosit ca și exfoliant, dar ca și gel de curățare mi s-a potrivit chiar bine. Curăță tenul (nu de machiaj) de impurități și grăsime și îl lasă moale și fin.


2. Tonicul hidratant echilibrant este deosebit și el. Este primul tonic la care simt efectul tonifiant imediat de la aplicare. Chiar închide porii și se simte cu strânge fața. Precizez că trebuie curățați porii foarte bine înaintea aplicări acestui toner, altfel se vor vedea punctele negre în porii închiși de acest toner. Eu a trebuit să-mi clătesc fața cu apă la 1-2 minute după aplicarea lui, ca să obțin un ten fin, altfel parcă strânge prea tare și porii se simt ca niște zgrăbunțele unde nu am exfoliat bine.

3. Loțiunea echilibrantă pentru ten mixt este puțin controversată și nu sunt prea încântată de ea. Este ușoară, se absoarbe bine în piele, nu lasă peliculă grasă pentru că nu are compoziție grasă, reglează secreția de sebum și nu știu exact cum să o descriu. Ori este prea lejeră pentru tenul meu și nu-mi hidratează tenul cum aș prefera, ori este prea eficientă și reglează secreția de sebum să fie la minim și astfel tenul meu este cam uscat, sau ambele adunate.

Produsele le-am cumpărat de pe canar.ro.

Voi ați folosit produse Elizabeth Arden?

 

Scrie-mi mai jos părerea ta sau orice întrebare, și îți voi răspunde cu drag! Pentru a fi la zi cu tot ce postez, urmărește-mă pe Instagram, Bloglovin, Facebook, Pinterest, și pe Youtube. Pentru cele mai bune informații, abonează-te aici:
Ți-a plăcut articolul? Poți susține acest blog printr-o mică donație, cât costul unei cafele.
 De reținut! Înainte de a începe un tratament medicamentos sau cosmetic consultă un specialist pe domeniul respectiv. Textul este pur informativ, citirea și utilizarea informațiilor de pe acest blog se fac pe proprie răspundere și nu garantează vreun anume rezultat. Textul și imaginile sunt protejate de drepturi de autor și este strict interzisă reproducerea sau folosirea lor sub orice formă.

Looking for Something?