Elizabeth Arden gama Visible Difference pentru ten mixt | păreri

Elizabeth Arden gama Visible Difference pentru ten mixt | păreri

După ce v-am povestit aici ce am pățit cu primele produse Elizabeth Arden, am ales să folosesc doar aceste 3 produse cumpărate de pe canar.ro pentru care sunt liniștită că sunt în termen și nu-mi vor irita tenul.

1. Gelul de curățare Visible Difference este un gel spumant exfoliant blând care mi-a plăcut foarte mult și este eficient pentru utilizarea zilnică. Acțiunea exfoliantă aproape că nu se simte și nu l-aș recomanda pentru a fi folosit ca și exfoliant, dar ca și gel de curățare mi s-a potrivit chiar bine. Curăță tenul (nu de machiaj) de impurități și grăsime și îl lasă moale și fin.


2. Tonicul hidratant echilibrant este deosebit și el. Este primul tonic la care simt efectul tonifiant imediat de la aplicare. Chiar închide porii și se simte cu strânge fața. Precizez că trebuie curățați porii foarte bine înaintea aplicări acestui toner, altfel se vor vedea punctele negre în porii închiși de acest toner. Eu a trebuit să-mi clătesc fața cu apă la 1-2 minute după aplicarea lui, ca să obțin un ten fin, altfel parcă strânge prea tare și porii se simt ca niște zgrăbunțele unde nu am exfoliat bine.

3. Loțiunea echilibrantă pentru ten mixt este puțin controversată și nu sunt prea încântată de ea. Este ușoară, se absoarbe bine în piele, nu lasă peliculă grasă pentru că nu are compoziție grasă, reglează secreția de sebum și nu știu exact cum să o descriu. Ori este prea lejeră pentru tenul meu și nu-mi hidratează tenul cum aș prefera, ori este prea eficientă și reglează secreția de sebum să fie la minim și astfel tenul meu este cam uscat, sau ambele adunate.

Produsele le-am cumpărat de pe canar.ro.

Voi ați folosit produse Elizabeth Arden?

 

Follow:
Debora Tentiș

Sunt farmacist cu peste 10 ani experiență și skincare blogger pasionată de îngrijirea pielii. Scriu păreri sincere despre produsele încercate, sfaturi avizate pentru sănătate, sfaturi pentru îngrijirea tenului și idei pentru un stil de viață frumos. Am tenul mixt-gras, fotosensibil, 30+ și sunt din Oradea, România. #farmacistonline

Suntem 313 de abonați care citim blogul, hai și tu!

Distribuie:

Lasă un răspuns