Consultatii online de skincare in Romania
Pentru Noutăți și Sfaturi despre Frumusețe, Sănătate și altele, înscrie-te aici:
The Inkey List PHA toner 100ml
LIFT dispozitiv pentru lifting Skin Philosophy
Cerave Cream-to-Foam Cremă de curățare 236ml
Medik8 Crystal Retinal 1 Serum 30ml
Neostrata Correct Microderabraziune cu acid glicolic 75gr
The Ordinary Ascorbyl Tetraisopalmitate Solution 20% in Vitamin F 30ml
Medik8 Press and Glow Tonic 200ml
MEDIK8 Crystal Retinal 6 Serum 30ml
CurrentBody Skin x Wayne Goss The LED Essentials
The Ordinary Acid Lactic 10% + Acid Hialuronic 30 ml
Skin Philosophy Cleanse Off 1pad
AllSkin Med C Light Anti-Ox Moisturising Gel 30ml

Cele mai frumoase seturi cadou disponibile în magazine

Astăzi mi-am petrecut aproape jumătate de zi prin magazine după cumpărături și mai ales pentru acest articol, plus că îmi place să văd ce seturi cadouri există pe piață.

Cele care mă urmăriți pe snapchat sau instastories ați văzut câteva imagini cu ce pachete cadou am găsit, deși nu prea am avut loc să le pot face poze. Sunt foarte multe pachete disponibile, dar eu aș opta pentru câteva super drăguțe, accesibile și pe placut majorității. Găsiți mai jos o listă cu pachetele care mi se par super drăguțe și pe care eu le cunosc deja.

ELMIPLANT. Voi începe cu favoritele mele, adică produsele Elmiplant și în special gama cu acid hialuronic. Cei de la elmiplant au o mare varietate de cutii cadou cu diverse combinații. Pachetele cadou se găsesc în toate magazinele cu produse cosmetice, în toate supermarket-urile și online aici, așa că sunt foarte la îndemână. Pachetul cu produsele gamei Hyaluronic 3D de mai jos pot fi dăruite persoanelor peste 25 ani, indiferent de ce tip de ten au. Detalii despre alte variante găsiți aici. Prețurile lor sunt între 20-45 lei.

B.U. Pachetele B.U. sunt foarte accesibile și ca preț și ca disponibilitate. Pachetele conțin în general un deodorant spray și o apă de toaletă sau deodorant spray și o apă de parfum. Pachetele sunt frumos împachetate, în special cele cu apă de parfum. Sunt disponibile peste 10 variante de seturi cadou și au prețuri între 25-55 lei. Le puteți găsi în magazinele cu produse cosmetice, supermarket-uri și online aici.

Varianta mea B.U.Trendy are un miros subtil floral-dulceag, faorte ușor de purtat pentru zi și cred că este pe placul multora dintre doamne.

C-THRU. Pachete C-Thru sunt ceva mai alegante și superb împachetate și mi-au plăcut din totdeauna. Pachetele conțin deodorant parfumat spray și apă de toaletă sau apă de parfum abalată frumos. Pachetele pot fi găsite în unele magazine cu produse cosmetice, în supermarket-uri și online aici. Mirosurile apelor de toaletă/parfum sunt foarte diverse și deosebite. Prețurile lor sunt între 35-65 lei. Varianta mea are un miros sofisticat, elegant, destul de puternic și rezistent. În magazinele cu produse cosmetice găsiți mostre ca să testați mirosul să vă alegeți varianta care se potrivește celei cărora le dăruiți.

TESORI  d’ORIENTE. Am găsit pachete mici și drăguțe la standurile Tesori și am rămas plăcut suprinsă ce frumoase variante și ambalaje au ales pentru acest an. Găsiți diverse combinații de produse, iar pachetele au prețuri între 27-45 lei. Îmi plac mult aromele lor orientale și cremele hidratante.

NIVEA. Un alt pachet super drăguț este geanta albastră creată de Mihaela Glavan pentru Nivea. În supermarket găsiți diverse variante cu diverse compoziții, de la 3-6 produse. Cele mai accesibile prețuri le găsiți in supermarket-urile mari gen Kaufland, Carrefour și online aici.. Prețurile sunt între 35-85 lei. Gentuța mea curpinde 5 produse, care sunt cele mai dragi mie.

Nivea are pachete și pentru bărbați.

STR8. Avem pachete cadou și pentru domni și aici cele mai frumoase și accesibile sunt cele de la STR8. Găsiți în magazine și supermarket variante cu 2-3 produse și în cel puțin 10 variante la prețuri între 35-50 lei. Varianta mea are mirosul preferat de mine pentru aromele bărbătesti, o aromă fresh puternic, rece și bărbătească.

ADVENT CALENDAR. Consider un cadou frumos de oferit un advent calendar pentru un cuplu tânăr. Advent calendarul Douglas are mini produse atât pentru doamne cât și pentru domni. Deși pentru bărbați produsele sunt doar câteva, un atfel de cadou este de luat în considerare când nu vrei să cumperi ceva personalizat. Această varinată din Douglas costa 145lei și conține 24 produse. Penny market a avut un astfel de calendar drăguț și accesibil dar stocul s-a epuizat rapid.

Ce cadouri ați cumpărat pentru cei dragi ai vostri? 

Scrie-mi mai jos părerea ta sau orice întrebare, și îți voi răspunde cu drag! Pentru a fi la zi cu tot ce postez, urmărește-mă pe Instagram, Bloglovin, Facebook, Pinterest, și pe Youtube. Pentru cele mai bune informații, abonează-te aici:
Ți-a plăcut articolul? Poți susține acest blog printr-o mică donație, cât costul unei cafele.
 De reținut! Înainte de a începe un tratament medicamentos sau cosmetic consultă un specialist pe domeniul respectiv. Textul este pur informativ, citirea și utilizarea informațiilor de pe acest blog se fac pe proprie răspundere și nu garantează vreun anume rezultat. Textul și imaginile sunt protejate de drepturi de autor și este strict interzisă reproducerea sau folosirea lor sub orice formă.
Distribuie:

Looking for Something?