Rutina mea de machiaj

Rutina mea de machiaj

De vreo 2 luni deja, folosesc cam aceleași produse pentru machiaj și le folosesc aproape zilnic. Așa că m-am gândit să împărtășesc cu voi care este rutina mea și ce produse am ales să folosesc zilnic de vreo 2-3 luni încoace.

Ca să fiu sinceră, produsele pe care le-am mai schimbat, au fost rujul și anticearcănul, dar cele mai des folosite sunt cele din imagine. De menționat faptul că am uitat să adaug rimelul și pudrele în imaginea de articol. Totuși le veți vedea în imaginile de mai jos, în ordinea în care le folosesc.

Pregătirea tenului o fac cu produse exfoliante și creme hidratante, zilnic. Aștept să se absoarbă crema de față și cea de ochi și apoi trec la produsele de machiaj.rutina mea de machiaj

1. Încep cu baza de machiaj verde de la Impala, cumpărată de pe Ladys, pentru a neutraliza diferențele de nuanță ale tenului.

rutina mea de machiaj

2. Amestec cele două fonduri de ten, în funcție de ce acoperire vreau să obțin. 2 pompițe Revlon + 1 pompiță MaxFactor când vreau acoperire medie-mare și aplic cu burețelul de la Melkior. Sau 1+1 pompițe când vreau o acoperire mică-medie și folosesc doar degetele.

3. Aplic anticearcănul. Iubesc la fel de mult și cel Anti-Age de la Maybelline care este mai cremos și cel de la Rimmel London care este mai luminos dar nu la fel de cremos.

rutina mea de machiaj

4. Fixez totul cu pudra matifiantă și uneori puțin bronzer pentru a crea puțină căldură și câteva umbre pe ten, ambele de la Rimmel London.

5. Aplic fardul de obraz de la Deborah care îmi place pentru că are o nuanță frumoasă, dar oferă și iluminare, în același timp.

6. Aplic gelul pentru sprancene și rimelul pentru gene.

rutina mea de machiaj

7. Ultimul pas este rujul. De obicei oscilez între cele două culori de nude-movulii. Preferatul meu în ultimul an (și este pe terminate) a fost cel de la Maybelline, dar îmi place să-l mai înlocuiesc cu cel de la Essence din gama Mat Mat.

Cam acestea sunt produsele și rutina mea de machiaj. Am observat că mi se potrivește și voi mai rămâne la ea o vreme, deși sunt curioasă să mai încerc și alte produse în unele zile.

Folosiți careva dintre produsele menționate de mine?

Vă place rutina mea?

Follow:

Distribuie:

Lasă un răspuns