Rutina complexă de dimineață

Rutina complexă de dimineață

Dacă am scris aici care este rutina mea în zilele când sunt pe fugă, astăzi vă arăt care sunt produsele în zilele normale când acord atenția cuvenită tenului și pielii mele.

Sunt dimineți când savurez minutele în care pot să-mi îngrijesc tenul și atunci mă trezesc devreme și înainte de cafea, de cele mai multe ori, încep să-mi îngrijesc tenul.

Totdeauna încep cu exfoliantul zilnic de la elmiplant când vreau să aplic mai târziu și fond de ten. Îmi curăță tenul super bine, curăță porii și lasă tenul fin și catifelat. Aroma plăcută răcoritoare este de mare ajutor dimineața. L-am tot prezentat pe blog și pe canalul meu de youtube, precis că îl cunoașteți deja.

Apoi aplic câteva pufuri răcoritoare și revigorante de apă minerală naturală și mă trezesc instant și tenul meu este mult mai hidratat.

Aplic tonerul pentru a-mi închide pori și pentru a-mi ajuta tenul să mai scadă din secreția de sebum plus îmi ajută tenul să nu se deshidrateze. Acest toner nu conține alcool și îmi place foarte mult. Detalii găsiți aici.

Urmează crema de ochi Hyaluronic 3D care este o cremă-gel ușoară, super hidratantă și care mă ajută să previn și să diminuez din liniile fine de sub ochi. Am scris un articol detaliat despre gama Hyaluronic 3D.

Crema de față hidratantă 24h este una dintre preferatele mele și mi-a fost de mare ajutor pe vremea caldă din vară și se ține bine și acum pe vreme mai rece. Hidratează bine, se absoarbe ușor, nu lasă peliculă grasă, fondul de ten se aplică uniform peste ea și o iubesc. Am scris un articol dedicat aici.

Și înainte să mă îmbrac pentru muncă, îmi fac un masaj ușor cu gelul anticelulitic SLIM NO GYM de la elmiplant. Chiar dacă unele persoane sunt reticente cu gelurile anticelulitice, la acesta eu chiar simt cum dă pielii o fermitate deosebită și în timp diminuează stratul de celulită dacă este folosit cu regularitate. Detalii amănunțite vă spun în curând.

Voi ce produse folosiți dimineața?

 

Follow:

Distribuie:

Lasă un răspuns