Consultatii online de skincare in Romania
Pentru Noutăți și Sfaturi despre Frumusețe, Sănătate și altele, înscrie-te aici:
The Ordinary Ascorbyl Tetraisopalmitate Solution 20% in Vitamin F 30ml
The Inkey List PHA toner 100ml
AllSkin Med C Light Anti-Ox Moisturising Gel 30ml
The Ordinary Acid Lactic 10% + Acid Hialuronic 30 ml
MEDIK8 Crystal Retinal 6 Serum 30ml
Neostrata Correct Microderabraziune cu acid glicolic 75gr
Cerave Cream-to-Foam Cremă de curățare 236ml
Skin Philosophy Cleanse Off 1pad
Medik8 Crystal Retinal 1 Serum 30ml
LIFT dispozitiv pentru lifting Skin Philosophy
CurrentBody Skin x Wayne Goss The LED Essentials
Medik8 Press and Glow Tonic 200ml

Rutina complexă de dimineață

Dacă am scris aici care este rutina mea în zilele când sunt pe fugă, astăzi vă arăt care sunt produsele în zilele normale când acord atenția cuvenită tenului și pielii mele.

Sunt dimineți când savurez minutele în care pot să-mi îngrijesc tenul și atunci mă trezesc devreme și înainte de cafea, de cele mai multe ori, încep să-mi îngrijesc tenul.

Totdeauna încep cu exfoliantul zilnic de la elmiplant când vreau să aplic mai târziu și fond de ten. Îmi curăță tenul super bine, curăță porii și lasă tenul fin și catifelat. Aroma plăcută răcoritoare este de mare ajutor dimineața. L-am tot prezentat pe blog și pe canalul meu de youtube, precis că îl cunoașteți deja.

Apoi aplic câteva pufuri răcoritoare și revigorante de apă minerală naturală și mă trezesc instant și tenul meu este mult mai hidratat.

Aplic tonerul pentru a-mi închide pori și pentru a-mi ajuta tenul să mai scadă din secreția de sebum plus îmi ajută tenul să nu se deshidrateze. Acest toner nu conține alcool și îmi place foarte mult. Detalii găsiți aici.

Urmează crema de ochi Hyaluronic 3D care este o cremă-gel ușoară, super hidratantă și care mă ajută să previn și să diminuez din liniile fine de sub ochi. Am scris un articol detaliat despre gama Hyaluronic 3D.

Crema de față hidratantă 24h este una dintre preferatele mele și mi-a fost de mare ajutor pe vremea caldă din vară și se ține bine și acum pe vreme mai rece. Hidratează bine, se absoarbe ușor, nu lasă peliculă grasă, fondul de ten se aplică uniform peste ea și o iubesc. Am scris un articol dedicat aici.

Și înainte să mă îmbrac pentru muncă, îmi fac un masaj ușor cu gelul anticelulitic SLIM NO GYM de la elmiplant. Chiar dacă unele persoane sunt reticente cu gelurile anticelulitice, la acesta eu chiar simt cum dă pielii o fermitate deosebită și în timp diminuează stratul de celulită dacă este folosit cu regularitate. Detalii amănunțite vă spun în curând.

Voi ce produse folosiți dimineața?

 

Scrie-mi mai jos părerea ta sau orice întrebare, și îți voi răspunde cu drag! Pentru a fi la zi cu tot ce postez, urmărește-mă pe Instagram, Bloglovin, Facebook, Pinterest, și pe Youtube. Pentru cele mai bune informații, abonează-te aici:
Ți-a plăcut articolul? Poți susține acest blog printr-o mică donație, cât costul unei cafele.
 De reținut! Înainte de a începe un tratament medicamentos sau cosmetic consultă un specialist pe domeniul respectiv. Textul este pur informativ, citirea și utilizarea informațiilor de pe acest blog se fac pe proprie răspundere și nu garantează vreun anume rezultat. Textul și imaginile sunt protejate de drepturi de autor și este strict interzisă reproducerea sau folosirea lor sub orice formă.

Looking for Something?