Produse noi de la Melkior

Produse noi de la Melkior

Cele care mă urmăriți pe rețelele de socializare ați văzut că am primit cadou de ziua mea câteva produse Melkior și apoi am plasat și eu o comandă.


 Azi vreau să vi le arăt pe toate, pentru că aceste produse sunt la reducere pe site-ul Melkior, de Black Friday plus alte promoții și au transport gratuit toată luna Noiembrie.

La începutul lunii Noiembrie am primit un colet drăguț din partea celor de la Melkior ca și cadou de ziua mea. Am fost mega surprinsă și bucuroasă pentru că a fost primul cadou de ziua mea.

Am aflat mai apoi că produsele pe care le-am primit fac parte dintr-o colecție nouă de produse lansate de Melkior și încă mai apar produse și culori noi.

În imaginea de mai sus puteți observa produsele pe care le-am primit, pozate în lumină naturală.

Rujul face parte din gama clasică dar este o culoare nou lansată, culoarea mea este un mov închis cu tentă vișinie, cum îmi place mie să spun, a prună coaptă. Este varianta Classic Mat, nuanța Mysterious. Costă 29,90 lei, detalii aici.

Rimel varianta Extra Volume în nuanța Negru, care promite să ofere extra volum și să rezite foarte bine inclusiv la umiditate. Are periuță stufoasă care sper că va defini genele. Vă anunț când încep să-l folosesc. Costă 14,95 lei, detalii aici.

Creion pentru ochi în nuanța Blue. Este un creion pentru foarte pigmentat în nuanța Albastru, rezistă foarte bine testat pe mână a rezistat și la spălarea cu săpun și s-a îndepărtat doar cu loțiune micelară. Costă 9,95 lei, detalii aici.

Fardul de pleoape Metalic în nuanța Silver este foarte pigmentat, rezistă super bine și aplicat peste alte culori transformă totul într-o nuanță luminoasă, metalică. Are o cantitate destul de mare 3,2 gr într-un ambalaj rezistent, drăguț și practic. Costă 27 lei, detalii aici.


Iar produsele pe care le-am cumpărat eu, ca să profit de transportul gratuit și prețuri reduse sunt produsele din imaginea de mai sus, pozate în lumină naturală.

Îmi doream de mult o paletă magnetică în care să-mi adun fardurile care îmi plac și pe care le folosesc, așa că mi-am cumpărat una. Costă 49 lei în mod normal, dar a avut reducere 25% sau se poate primi gratuit la comandarea de 6 rezerve de farduri. Detalii aici.

Și dacă tot erau la reducere și deja văzusem cât de pigmentate sunt fardurile Melkior, am deci să-mi cumpăr și două rezerve, un fard mat în nuanța Coral Fusion și cealălat un fard sidefat în nuanța Brown Sugar. Prețurile lor sunt la 17 lei, dar au avut reducere 25%.

Toată comanda a costat 63 lei, având 25% reducere și transport gratuit.

Sunt foarte încântate de produsele Melkior și le recomand cu mare încredere. Iar dacă tot au reduceri de BlackFriday și transport gratuit, intru să-mi mai aleg vreo 2-3 nuanțe de fard. Toate detaliile le găsiți aici.

Ați folosit produse Melkior?

Ce părere aveți despre ele?

 

Follow:
Debora Tentiș

Sunt farmacist cu peste 10 ani experiență și skincare blogger pasionată de îngrijirea pielii. Scriu păreri sincere despre produsele încercate, sfaturi avizate pentru sănătate, sfaturi pentru îngrijirea tenului și idei pentru un stil de viață frumos. Am tenul mixt-gras, fotosensibil, 30+ și sunt din Oradea, România. #farmacistonline

Suntem 313 de abonați care citim blogul, hai și tu!

Distribuie:

Lasă un răspuns