La mulți ani! + oferte

La mulți ani! + oferte


La mulți ani dragi cititoare! Vă doresc  să aveți parte doar de zile și amintiri frumoase și hai să facem țara noastră dragă tot mai frumoasă și oamenii tot mai buni!

Așa cum v-am obișnuit deja, vin să vă prezint ce oferte au magazinele noastre preferate de Ziua Națională a României! 

farmec – link – au cea mai frumoasă ofertă de Ziua Națională a României cu transport gratuit și un  produs gratuit.

În plus, pe 30 noiembrie, farmec oferă și un deodorant cadou dacă folosești codul Andrei sau Andreea. Astfel pe 30 noiembrie beneficiezi de 2 produse cadou + transport gratuit la comandă de min 99 lei în România și min 149 lei pentru Europa. Detalii aici.

elefant – link – are multe oferte avantajoase, de la cosmetice, ceasuri la cărți și accesorii fashion, plus altele.

melkior – link – are iar oferte super bune și mi-e ciudă că am plasat comanda cu o zi mai devreme. Așa că, dacă vrei câteva produse de machiaj noi, acum e momentul. Au produse noi, printre care nuanțe noi de farduri mate, sidefate și metalice, au oje mate, oje pentru copii și multe alte produse la reducere.

complex apicol (Apidermin) – link – au reduceri speciale de Ziua românilor foarte tentante.

emag – link – are o secțiune dedicată românilor unde găsit diverse produse electrice, cosmetice, cadouri, telefoane și multe altele la reduceri comparative cu Black Friday.

canar – link  și aoro – link au pachete special pregătite pentru Moș Nicolae sau pentru sărbători în general și merită aruncată o privire.

Acestea sunt ofertele pe care le-am găsit eu ca fiind atractive. Sper să le găsiți utile și aștept să-mi spuneți ce v-ați comandat. Eu voi comanda la farmec, emag și s-ar putea încă o comandă la melkior, dar am văzut lucruri frumoase și pe elefant… cam grele deciziile astea…

La mulți ani, România!

 

Follow:

Distribuie:

Lasă un răspuns