Gel de curățare cu extract de gutuie Elmiplant | păreri

Gel de curățare cu extract de gutuie Elmiplant | păreri

L-ați tot văzut la mine și l-am lăudat de fiecare dată când l-am pomenit. Cele care mă urmăriți pe youtube sau snapchat, știți că tocmai am terminat al treilea sau al patrulea flacon.

Terminând un nou flacon ar fi timpul să vă spun exact părerea mea despre aceste gel de curățare și de ce îmi este drag.

Este un gel de curățare care conține extract natural de gutuie conține o cantitate mare de zaharuri care formează o peliculă protectivă la nivelul pielii, ajutând pielea să rămână hidratată și are proprietăți antiinflamatoare. Gelul mai conține un complex Hydro Nutrient renumit în cosmetologie pentru proprietatea sa de a preveni deshidratarea pielii.

Acel gel de curățare nu conține săpun care să usuce sau deshidrateze tenul și conține ingrediente atent alese care să îndepărteze murdăria, grăsimea și urmele de machiaj de pe ten, fără să-l agreseze sau deshidrateze.

Acum să vă spun de ce îmi place mie așa de mult. Sincer vă spun, rar citesc toate detaliile unui produs înainte să-l încerc, în special dacă este un gel de curățare. Caut doar să lipsească cele mai dăunătoare substanțe, în cazul de față, săpunul care lipsește și cu care nu sunt de acord niciodată. În plus, de când îl evit, tenul meu nu suferă de acnee. 

Revenind la acest gel de curățare, îmi place pentru faptul că nu conține săpun dar curăță foarte bine tenul și pe deasupra nu îl lasă uscat sau deshidratat.

Chiar dacă am tenul mixt, vara este chiar gras, totuși prefer să am tenul curat, hidratat și mixt decât curat, deshidratat și uscat. Îmi lasă tenul curat, catifelat, pielea nu se strânge și miroase super bine, răcoritor.

Îl recomand persoanelor cu ten normal sau mixt indiferent de vârstă. Îl găsiți în diverse magazine, deși de cele mai multe ori lipsește de la raft, îl găsiți online chiar aici la un preț bun, deși are ambalajul vechi pe site, se comercializează doar varianta nouă.

Cine l-a mai încercat?

 

Follow:
Debora Tentiș

Sunt farmacist cu peste 10 ani experiență și skincare blogger pasionată de îngrijirea pielii. Scriu păreri sincere despre produsele încercate, sfaturi avizate pentru sănătate, sfaturi pentru îngrijirea tenului și idei pentru un stil de viață frumos. Am tenul mixt-gras, fotosensibil, 30+ și sunt din Oradea, România. #farmacistonline

Suntem 313 de abonați care citim blogul, hai și tu!

Distribuie:

Lasă un răspuns