Elmiplant gama cu extract de gutuie

Elmiplant gama cu extract de gutuie


Gama cu extract de gutuie este o gamă complexă, foarte dragă mie și cred că este gama cea mai cunoscută dintre produsele elmiplant.


Este o gamă bogată care a fost creată pentru nevoile speciale ale tenului normal-mixt așa cum majoritatea persoanelor îl au. Produsele acestei game conțin extract natural de gutuie care normalizează secreția de sebum, are un efect antibacterian și se pare că este foarte benefic pentru ten. Toate produsele acestei game miros foarte plăcut răcoritor, ceea ce face din aplicarea produselor o rutină plăcută de relaxare.

Gelul de curățare cu extract de gutuie este unul dintre cele mai cunoscute produse. Îl folosesc de mult timp și am consumat deja vreo 3-4 flacoane. Un articol detaliat găsiți aici.

Loțiunea tonică revigorată cu extract de gutuie varianta fără alcool este un produs mai nou pentru mine dar foarte plăcut de mine și găsiți mai multe detalii aici.

Crema hidratantă cu extract de gutuie este din nou un produs foarte cunoscut, un produs pe care l-am folosit cu drag pe perioada verii. Hidratează fără să îngrașe tenul, dar am scris mai multe aici.

Șervețele umede cu extract de gutuie sunt cele mai nou apărute și chiar sunt foarte folositoare, având un efect antibacterian. Nu usucă pielea și curăță foarte bine. Se găsesc în magazinele cu produse de frumusețe.

Ce produse elmiplant ați încercat până acum?


 

Follow:

Distribuie:

Lasă un răspuns