Cele mai bune oferte de Black Friday 2016

Cele mai bune oferte de Black Friday 2016

Voi fi scurtă și la subiect. Anul acesta am pregătit un buget frumușel pentru cumpărăturile de Black Friday, așa că am urmărit cu atenție toate site-urile cu produse de frumusețe și nu numai așa că deja am plasat 2 comenzi, deși este abia la început de campanie.

Prima comandă am plasat-o pe CareSpot.ro pentru că la ei am găsit cel mai devreme produsele pe care le căutam la prețuri reduse. Eu mi-am comandat produse Mario Bădescu și un ser pentru îngrijirea părului.

Am mai plasat o comandă pe sephora.ro pentru că mi-am dorit să încerc câteva produse marca Sephora și la ei pe site, cred că o singură dată pe an au reduceri așa bune. Totuși nu sunt la reducere toate produsele, dar s-ar putea să vă găsiți ceva plăcut.

Pe 1001cosmetice sunt suficient de multe produs la ofertă, farduri, Parasoftin, fond de ten Revlon și multe altele – link aici.

Pe elefant sunt reduceri foarte bune la multe produse de îngrijire, șampon Batiste, seturi de produse, cărți, ceasuri și multe altele – link aici.

Am mai pregătit și alte comenzi și în seara asta când se anunță startul reducerilor, voi plasa comenzile pe Melkior.ro – link aici, pe Canar – link aici am găsit produse frumoase, suplimente alimentare diverse la prețuri foarte bune găsiți pe plantum.ro – link aici, oferte frumoase găsiți și pe OptimaShop – link aici.

Produsele mele favorite – elmiplant – sunt majoritatea la reducere pe emag – link aici.

Pe AllBeauty sunt cele mai bune reduceri la produsele pentru păr – detalii aici.

Nu sunt de neglijat ofertele de pe flanco.ro – link aici sau cele mai multe reduceri de pe emag.ro – link aici. Vă spun sincer că majoritatea electrocasnicelor și electricelor din casa noastră (adică 90% din ele) au fost cumpărate de pe flanco sau emag la reduceri de Black Friday. În plus găsiți la prețuri foarte bune ondulatoare și plăci pentru îndreptat părul – link aici.

În categoria Home-Decor am găsit oferte pe SensoDays – detalii aici iar jucării de tot felul pentru copii găsiți la prețuri foarte reduse în lumea jucăriilor pe Noriel – detalii aici.
Voi ce ați cumpărat de Black Friday?

 

Follow:

Distribuie:

1 Comment

  1. 12 octombrie 2017 / 11:41

    Eu am strigat o groaza de bani. Pentru casa, pentru mine si pentru copii. am gasit multe produse eletronice la preturi reduse.

Lasă un răspuns