C-THRU Tender Love și declarația de stil

C-THRU Tender Love și declarația de stil

Toamna aceasta C-THRU lansează o provocare: explorarea creativității fiecăreia dintre noi și curajul de a face o adevărată declarație de stil. Campania #CTHRUmakeastatement pune în lumina reflectoarelor adevăratele staruri ale modei: fashionistele de zi cu zi, cele pentru care strada este propriul catwalk și care imprimă amprenta personală pe fiecare ținută pe care o poartă.

Sub umbrela hashtagului #CTHRUmakeastatement se desfăşoară întreaga toamnă acţiuni online internaţionale (Europa de Est) prin care brandul îşi consolidează poziţia de accesoriu fashion. Parfumurile C-THRU devin atingerea indispensabilă pentru formarea ţinutei desăvârşite, cu ajutorul căreia fashionistele fac o declaraţie ce nu are nevoie de cuvinte.

C-THRU le încurajează pe femei să devină încrezătoare în propriul stil, să se joace cu tendințele modei și să îşi urmeze instinctele – moda vine și trece, în timp ce stilul personal este unic și depăşeşte proba timpului. Atitudinea este accesoriul cel mai important și poate face uşor trecerea de la un look banal la unul wow, în stilul #CTHRUmakeastatement.

Inspirația din acest sezon vine din partea parfumului proaspăt lansat în primăvară, C-THRU Tender Love, cu aroma sa lemnos-fructată. Notele de pară, mandarină și bergamotă îndeamnă fashionistele să își redescopere latura romantică, iar inima parfumului îmbină armonios iasomia, violete și florile de lotus, definiția înmiresmată a feminității. Echilibrul final este dat de notele de mosc, chihlimbar și vanilie, un amalgam senzual de senzații aromate.

C-THRU make a statement este declarația fashionistelor pentru care inventivitatea și originalitatea sunt valorile după care își ghidează stilul. Acel stil individual, unic, pe care atitudinea potrivită îl relevă întregii lumi.

Părerea mea

Varianta Tender Love de la C-THRU este o aromă parcă special creată pentru sezonul rece, chiar dacă s-a lansat în primăvară. Este cald, romantic și mă bine dispune de fiecare dată când îl port. Mă ajută să-mi cresc doza de optimism și să merg mai departe înainte cu curaj indiferent ce aș avea de făcut, muncit în ziua respectivă.

Vă recomand să-l încercați și dacă vă plac aromele fresh-florale-condimentate, vă veți îndrăgostii de această variantă Tender Love de la C-THRU. Online se poate găsi aici, la un preț foarte accesibil.

Cine l-a mai încercat?

  

Follow:

Distribuie:

Lasă un răspuns