7 zile Un Singur Brand

7 zile Un Singur Brand

Am hotărât să încep un fel de proiect și în decursul a 7 zile consecutive să folosesc doar produsele unui singur brand. Sper ca în acest fel să pot trece pe rând prin toate produsele pe care le am și în decursul celor 7 zile să folosesc la maximul produsele unui singur brand.

M-am gândit că 7 zile = 1 săptămână este o perioadă suficientă ca să-mi pot face o părere întreagă și reală despre unul sau mai multe produse și după cele 7 zile voi fi nevoită să schimb brandul produselor. Așa nu mă plictisesc și descopăr produse noi.

Vreau să vă spun tot ce știu despre fiecare brand în parte, despre fiecare produs pe care îl folosesc și despre combinațiile ideale de produse.

Printre brandurile pe care urmează să le folosesc sunt Elmiplant, Farmec-Gerovital, La Roche Posay, Bioderma, Yves Rocher, Elisabeth Arden, Biotherm, Garnier, Nivea, Sephora marcă proprie, Cosmetic Plant și multe alte branduri.

Dacă aveți întrebări, sugestii, provocări, curiozități pentru/despre unul din brandurile enumerate mai sus, vă aștept să-mi scrie-ți în căsuța cu comentarii și voi ține cont de ele și vă voi răspunde.

Puteți găsi proiectul pe rețelele de socializare după tagul #7zile1brand și aștept să vă alăturați și voi proiectului meu folosind acest tag. Le voi redistribui pe pagina mea.

Ce părere aveți de proiectul meu? Cine mă susține?

 

Follow:

Distribuie:

2 Comments

 1. 8 noiembrie 2016 / 21:47

  Imi place mult micelara Bioderma Sensibio, iar zilele trecute am taiat flaconul CC Cream-ului Gerovital, ca sa scot si ultimii ml. :))
  Ma tenteaza gelul Effaclar. 😀
  Pupici

  • 12 noiembrie 2016 / 08:37

   Apa micelaraă Bioderma si CC Cream-ul Gerovital sunt preferate si la mine 🙂 Te pup!

Lasă un răspuns