5th avenue parfum Elizabeth Arden | păreri

5th avenue parfum Elizabeth Arden | păreri

Încep descrierea produselor din săptămâna #7zile1brand cu produsele Elizabeth Arden prin a vă spune câteva cuvinte despre parfumul 5th avenue. La produsele de îngrijire a pielii încă sunt indecisă, așa că încep cu parfumul și mai vedem cum se comportă și celelalte produse.

Descriere

5th avenue este o apă de parfum lansată în 1996 ca un parfum floral de damă. Creatorul acestui parfum este Ann Gottlieb pentru Elizabeth Arden. Este un parfum floral și semi-oriental care inunda cu note florale proaspete și esențe acvatice. Potrivit pentru uz zilnic.

Note de mijloc: nucșoară, garoafă, tuberoză, violetă, piersică, iasomie, ylang-ylang și trandafir bulgăresc;

Note de bază: cuișoare, stânjenel, ambră, lemn de santal, vanilie și mosc.

Note de vârf: magnolie, flori de tei, mandarina, liliac, lăcrămioare și bergamot;

Părerea mea

5th avenue este un parfum floral-condimentat-dulceag foarte feminin și elegant potrivit pentru perioada rece a anului și îl folosesc cu drag iarna când mă duce cu gândul la dulciuri și creme hidrantată condimentate, dar are și o notă de ciocolată amăruie.

Eu îl consider un parfum clasic floral condimentat potrivit pentru evenimentele și ținuta elegantă și mi se pare mult prea floral și puternic pentru a putea fi folosit zilnic la serviciu, spre exemplu. Eu îl recomand pentru doamne și domnișoarele care vor să fie super feminine la evenimente elegante. 

Pe pielea mea rezistă câteva ore bune, cel puțin jumătate de zi îl simt eu,folosit iarna, așa cum vă ziceam, și aplicat cu măsură doar în punctele strategice. Dacă îl aplic așa cu mână largă sigur vor mirosi până la următorul duș, peste 12-15 ore. Vara sau în sezoanele calde, la mine nu se prea simte mirosul. Nu este aroma care să-mi placă mult, l-am primit și îl folosesc doar rareori când simt nevoia.

Are un preț chiar accesibil când îl găsiți la ofertă. În acest moment l-am găsit la reducere pe carespot.ro unde flaconul cu 125 ml a costat costă 90 lei, dar acum este la reducere mai bună pe aoro.ro – detalii aici. Mai poate fi găsit la prețuri bune și pe canar.ro, pe aoro.ro sunt mai multe variante de gramaje și prețuri bune în general, pe 1001cosmetice.ro sau în parfumeriile clasice cum sunt Douglas sau Sephora.


Ați mirosit acest parfum?

Vă place?

Follow:

Distribuie:

Lasă un răspuns