Reduceri peste tot

Reduceri peste tot


În ultimele zile am fost inundată de mailuri care anunțau diverse reduceri la colecții noi sau doua la anumite produse. 

Și dacă n-ați profitat de Glamour Shopping Day pe 1 octombrie, mai aveți la dispoziție câteva zile și câteva produse care au prețurile la reducere.


Așa cum ne-au obișnuit cei de la Farmec, în fiecare Miercuri au câte o promoție, iar săptămâna aceasta primim o cremă de mâini cu gălbenele (preferata mea).

 Link ofertă aici.

Meli Melo vine cu alte produse superbe. Dacă săptămânile trecute au avut colecții noi de genți și mi-am găsit și eu preferata (detalii aici), acum vin cu diverse agrafe și eșarfe. 
Link ofertă aici. 

Cei de la WOW Tea au reduceri foarte bune și dacă n-ați încercat până acum ceaiurile lor, trebuie să încerci. Detalii aici.

Elefant are promoție foarte atrăgătoare la ceasuri, și dacă nu aș strânge bani pentru un telefon nou, sigur acum mi-aș cumpăra unul dintre aceste minunate ceasuri. 
Link ofertă aici.

Nici bebelușii nu sunt uitați în această perioadă. Chicco are promoții speciale pentru bebeluși și mămici. Detalii aici.

Pe emag găsim foarte multe oferte la fiecare categorie în parte, dar cele mai avantajoase reduceri sunt acum, la electrocasnice. Link aici.

Dacă ți-ai dorit să încerci produse SVR sau Asepta, acum este momentul să-ți cumperi ce-ți dorești, pentru că, cei de la OptimaShop au reduceri la toate produsele. Link aici.


Care dintre oferte ți-a atras privirea?

 

Follow:
Debora Tentiș

Sunt farmacist cu peste 10 ani experiență în domeniu și blogger pasionată de produsele pentru îngrijirea pielii. Scriu păreri sincere despre produsele încercate, sfaturi avizate pentru sănătate, sfaturi pentru îngrijirea tenului și recomandări pentru un stil de viață frumos. Tenul meu este mixt-gras, fotosensibil, 30+. Oradea, RO. #farmacistonline

Abonează-te:

Distribuie:

1 Comment