Preferatele verii – 5 într-o săptămână #22

Preferatele verii – 5 într-o săptămână #22

Vara a trecut, dar produsele bune au rămas. Așa că, azi, vreau să împărtășesc cu voi o parte din produsele folosite de mine cu mult drag în vara care abia s-a terminat.

Aceasta e prima parte, cu cele mai iubite produse, așa că mai am un articol pentru alte produse iubite de mine.

Gelul de curățare cu extract de gutuie, pentru tenul normal sau mixt este un gel de curățare perfect pentru tenul meu mixt și l-a recumpărat de vreo 3 ori anul acesta. Curăță bine, nu usucă tenul dar reglează ușor secreția de sebum.

Spuma Balea cu arome exotice este cel mai fin și pufos produs pentru curățarea pielii. Este cea mai confortabilă variată de duș pentru pielea arsă de soare sau fierbinte de la căldură verii. Aroma fresh și răcoritoare a fost preferata mea.

Crema colorată Anthelios cu SPF 50 de la La Roche Posay a fost preferata mea ever în materie de cremă cu protecție solară pentru tenul meu mixt. Are o textură fină, ușor pudrată care oferă protecție ridicată pentru tenul meu sensibil și o culoare ușor bronzată uniformă tenului meu. A fost cea mai bună investiție anul acesta. Review detaliat aici.

Oja ‘roșu-sânge’ T108 de la Bourjois am cumpărat-o după ce mi-a fost recomandată că fiind o ojă rezistentă și mi-a plăcut culoarea. Despre rezistența ei nu pot spune prea multe, decât faptul că folosită fără ‘top coat’ rezistă că oricare altă ojă la preț mult mai mic. Totuși cu un ‘top coat’ adecvat aplicat, ojă este minunată. Are un luciu frumos, culoarea este una vie care se poate purta la orice vestimentație sau orice eveniment, toată vara.

Loțiunea strălucitoare după plajă de la Elmiplant a fost un alt produs iubit de mine. Este lejeră, hidratează bine datorită extractului de aloe vera și oferă o strălucire frumoasă pielii bronzate. O hidratează, o hrănește și păstrează culoarea bronzului arămiu.

Acestea au fost cele mai iubite produse ale verii 2016. 

Voi ce produse ați iubit?

 

Follow:
Debora Tentiș

Sunt farmacist cu peste 10 ani experiență și skincare blogger pasionată de îngrijirea pielii. Scriu păreri sincere despre produsele încercate, sfaturi avizate pentru sănătate, sfaturi pentru îngrijirea tenului și idei pentru un stil de viață frumos. Am tenul mixt-gras, fotosensibil, 30+ și sunt din Oradea, România. #farmacistonline

Suntem 313 de abonați care citim blogul, hai și tu!

Distribuie:

Lasă un răspuns