Chloe apă de parfum | păreri

Chloe apă de parfum | păreri

Chloe este unul dintre cele mai iubite arome, respectiv parfumuri, din tot ce am mirosit până acum. Dar voi știți că nu mă prea pricep la descris mirosuri și din acest motiv nu va fi un articol prea lung.

Vreau doar să vă spun că este primul parfum cumpărat de pe 1001cosmetice (link aici) și are același miros, aceeași intensitate de aromă și rezistă la fel de bine, că și cel din magazinele de specialitate, respectiv parfumerii. A avut codul pentru produs originar și chiar sunt mulțumită de acest produs, mai ales că l-am găsit la un preț foarte bun pe 1001cosmetice.Despre arome și miros, pot să vă spun că, după părerea mea, este un parfum floral/fresh, elegant, potrivit atât pentru zi cât și pentru seară. Se poate folosi în orice perioadă a anului, dar cu precădere în sezoanele mai reci.

Conține o combinație armonioasă dintre trandafiri, zmeură, flori de cireș, migdale și verbenă. O combinație elegantă, caldă, subtilă ca atingerea unei mătase.

Știu că suntem foarte diferiți când vine vorba de preferințe în lumea aromelor. Ideea este că putem găsi aceleași parfumuri originale la prețuri mai mici pe magazinele online (aoro, 1001cosmetice) decât în parfumerii.

Voi de unde vă cumpărați parfumurile?

Follow:
Debora Tentiș

Sunt farmacist cu peste 10 ani experiență și skincare blogger pasionată de îngrijirea pielii. Scriu păreri sincere despre produsele încercate, sfaturi avizate pentru sănătate, sfaturi pentru îngrijirea tenului și idei pentru un stil de viață frumos. Am tenul mixt-gras, fotosensibil, 30+ și sunt din Oradea, România. #farmacistonline

Suntem 313 de abonați care citim blogul, hai și tu!

Distribuie:

Lasă un răspuns