7 esențiale pentru un weekend la munte – 5 într-o săptămână #21

7 esențiale pentru un weekend la munte – 5 într-o săptămână #21


Așa cum știți, cele care mă urmăriți pe snapchat (debora_tentis), am fost plecată pentru un weekend la Sovata, mai exact 3 zile și atunci am hotărât să iau cu mine doar produse românești tare dragi mie și doar cele esențiale.

Uleiul de cocos de la Solaris îmi place să-l folosesc pe corp după duș sau după epilare fiindcă se aplică ușor, intră repede în piele și lasă pielea catifelată. Are un miros foarte subtil și nu pătează hainele.
Crema de mâini cu gălbenele de la Farmec este o cremă hrănitoare, ușor parfumată, care hidratează și reface pielea uscată și deshidratată a mâinilor. Folosită regulat ajută la întreținerea mâinilor și previne îmbătrânirea prematură a tegumentului expus la toate cele.
Deodorantul Gerovital am ales să-l iau cu mine pentru faptul că este în ambalaj mini și are efect odorizant mulțumitor. Eu oricum nu transpir în exces, așa că pentru mine este suficient.

Crema ultra activă de la Gerovital este un mush-have de avut în geantă pentru persoanele cu ten gras sau predispus la acnee.Usucă repede coșurile, este mică și foarte eficientă.

Crema antirid și fermitate pentru ochi de la Elmiplant este o cremă pe care am folosit-o cu drag înainte să descopăr noua lor gamă cu acid hialuronic. A fost și este eficientă, așa că vreau să o folosesc pe toată înainte să expire termenul de la data deschiderii.

Crema hidratantă cu uleiuri prețioase de la Bioten este o cremă hrănitoare, mai grasă decât prefer eu în mod obișnuit, dar este perfectă pentru zilele când am tenul uscat sau obosit. Atunci când simt că tenul meu are nevoie de o hidratare suplimentară, de data aceasta cauza fiind aerul condiționat din mașină.

Apa minerală de la Elmiplant este un alt produs românesc preferat și îmi place să amla îndemână o apă minerală ca să-mi pulverizez pe ten seara la culcare sau chiar dimineața după ce-mi aplic machiajul.

Voi ce produse românești preferați?
 

Follow:
Debora Tentiș

Sunt farmacist cu peste 10 ani experiență în domeniu și blogger pasionată de produsele pentru îngrijirea pielii. Scriu păreri sincere despre produsele încercate, sfaturi avizate pentru sănătate, sfaturi pentru îngrijirea tenului și recomandări pentru un stil de viață frumos. Tenul meu este mixt-gras, fotosensibil, 30+. Oradea, RO. #farmacistonline

Abonează-te:

Distribuie: