Tratament rapid pentru coșurile inestetice

Tratament rapid pentru coșurile inestetice


Puține sunt persoanele care n-au avut niciodată probleme cu acneea.

Eu sunt prin cei care fac acnee sezonieră pe bază de stres pentru că al meu corp nu vrea nici cum că eu să fiu stresată sau obosită. Și cum n-am primit concediu deloc în ultimul an de la vechea conducere a farmaciei, vă dați seama că s-a văzut și pe fața mea.

În fine, noroc cu noul patron care m-a înțeles și m-a lăsat în concediu din a doua lună de angajare și puțin m-am odihnit.

Așa că hai să trecem la produsul zilei de astăzi: cremă ultra activă Stop Acnee de la Gerovital Plant.

Este acel mic produs indispensabil în casă omului și dacă am fost sceptică până acum și nu l-am încercat, în urmă cu vreo două luni, într-o sâmbătă dimineața la 8:15 eram în magazinul DM din Zalău special pentru a cumpăra această minunăție.

Este o cremă, așa cum se și numește ea, ultra activă care usucă foarte repede coșurile și le vindecă la fel de repede. Dacă o aplic imediat ce intenționează un coș să se adune, pe a doua zi dimineața Abia dacă se mai vede.

Dacă este un coș pe care l-am bâzâit și s-a făcut un ‘monstru’ pe fața mea, atunci v-a fi nevoie de vreo două-trei zile ca să nu se mai vadă așa urât, dar tot îl usucă și se vindecă frumos.


Ce e frumos la această cremă ultra activă, este faptul că se poate aplica in două moduri. Când ești acasă sau peste noapte poți aplica o cantitate mai mare de produs care să acopere și să acționeze repede și în profunzime, sau o poți aplica într-un strat subțire sub machiaj și tine coșul în frâu până ajungi înapoi acasă că să-l tratezi.

Chiar este eficientă și îmi place foarte mult. M-am îndrăgostit de ea și cred că o voi avea în casă tot timpul de-acum încolo.

Online o găsiți pe farmec.ro sau aici pe 1001cosmetice. Are 15 ml și termen de valabilitate 12 luni de la deschidere. Am cumpărat-o cu 12 lei.

Ați încercat această cremă ultra activă de la Gerovital Plant?

  

Follow:
Debora Tentiș

Sunt farmacist cu peste 10 ani experiență în domeniu și blogger pasionată de produsele pentru îngrijirea pielii. Scriu păreri sincere despre produsele încercate, sfaturi avizate pentru sănătate, sfaturi pentru îngrijirea tenului și recomandări pentru un stil de viață frumos. Tenul meu este mixt-gras, fotosensibil, 30+. Oradea, RO. #farmacistonline

Abonează-te:

Distribuie: