Ce produse ai nevoie pentru mașina de spălat vase

Ce produse ai nevoie pentru mașina de spălat vase


Vrei să-ți cumperi sau să începi să folosești mașina de spălat vase și ai vrea să știi ce produse ai nevoie și cum se aranjează vasele în mașină ca se le poți scoate perfect curate?

Află cum din acest articol!


Despre cum îți alegi mașina de spălat vase voi vorbi în alt articol, dar găsești varianta mea de model aici Whirlpool incorporabilă din inox. Dar azi vorbim ce ai nevoie pentru mașina, așa că le voi lua pe rând, ca să fie totul logic și frumos.

1. Sare dedurizantă. Vei citi povești întregi despre măsurarea pH-ului și duritatea apei, ei bine eu n-am măsurat și nici nu am cum să o măsor. Indiferent care ar fi duritatea apei, ai nevoie de sare și mașinile de generație nouă cum este și a mea, calculează singure câtă sare au nevoie. Sarea se adaugă în partea de jos a mașinii și ar fi ideal dacă ați folosi pâlnia dedicată. De obicei intra 1 kg și apoi complectezi cu cât intră.

2. Soluție pentru limpezit vasele. Este o soluție specială care conține un complex chimic special creat pentru a da luciu vaselor de sticlă și porțelan și pentru a reda strălucirea tacâmurilor sau vaselor din inox. Această soluție se adaugă, de obicei, într-un vas dedicat, aflat în ușa mașinii de spălat vase periodic când se aprinde luminița semnalizatoare. Mașina își v-a lua cantitatea necesară la fiecare spălare în parte.

3. Tablete pentru curățare. Eu am ales să folosesc tabletele pentru că sunt cele mai practice și acestea pe care le folosesc acum, au efect superb. De obicei sunt fabricate din 2-3 straturi, iar cele pe care le folosesc acum au 3 straturi. Acestea sunt create să dizolve murdăria chiar dacă s-a uscat, să înlăture murdăria și petele și mai au multe alte acțiuni, printre care și un miros proaspăt.


Cele 3 produse menționate mai sus, sunt cele necesare pe toată durata folosirii mașinii de spălat vase, produse care se folosesc la fiecare spălare. Acum vă voi arăta și două produse opționale, dar ocazional tot avem nevoie de ele.

4. Odorizantul pentru mașina de spălat vase. Conține perle odorizante care împrospătează aerul și mirosul apei din mașină și vasele miros bine a proaspăt.

5. Soluția pentru curățat mașina de spălat vase. Este o soluție special concepută pentru a îndepărta toate depunerile din interiorul mașinii și de pe tuburile de drenaj ca mașina să aibă o viață de folosire cât mai lungă. Această soluție ar trebui folosită la 2-3 luni pentru a evita depunerile care să îngreuneze procesele de spălare.

Despre cum să aranjezi vasele în mașina de spălat vase, 

găsești aici câteva clipuri foarte folositoare.

Eu folosesc produsele Somat și chiar sunt super încântată de ele. Săptămâna trecută chiar le-am comparat cu alte tablete care există pe piață și se vede clar diferența cu ochiul liber. Vasele rămân curate, lucioase, fără pete și miros foarte bine.

Un clip cu prezentarea produselor și părerea mea despre ele găsiți pe canalul meu de youtube – aici – https://youtu.be/KxMdI9Qd9vs


Aceste produse mi-au fost trimise pentru testare în cadrul campaniei de testare organizată de BuzzStore unde vă puteți înscrie și voi, dar părerea mea nu este influențată de faptul ca le-am primit. Eu oricum le voi cumpăra și le voi folosi și după terminarea campaniei de testare.

Dacă mai aveți întrebări, scrieți-mi mai jos și vă răspund cu drag.
Folosești mașina pentru spălat vase?

 

Follow:

Distribuie:

Lasă un răspuns