Consultatii online de skincare in Romania
Pentru Noutăți și Sfaturi despre Frumusețe, Sănătate și altele, înscrie-te aici:
Neostrata Correct Microderabraziune cu acid glicolic 75gr
The Ordinary Ascorbyl Tetraisopalmitate Solution 20% in Vitamin F 30ml
The Ordinary Acid Lactic 10% + Acid Hialuronic 30 ml
Cerave Cream-to-Foam Cremă de curățare 236ml
LIFT dispozitiv pentru lifting Skin Philosophy
CurrentBody Skin x Wayne Goss The LED Essentials
Medik8 Crystal Retinal 1 Serum 30ml
The Inkey List PHA toner 100ml
Skin Philosophy Cleanse Off 1pad
MEDIK8 Crystal Retinal 6 Serum 30ml
AllSkin Med C Light Anti-Ox Moisturising Gel 30ml
Medik8 Press and Glow Tonic 200ml

Ce-am luat la plajă în primele 2 zile

Bună dragele mele,

Am ajuns și eu să am concediu și am hotărât să venim la mare. Am ales plaja Costinești, pentru că am mai fost aici și mi-a plăcut.


Cum știți de pe snapchat, toată hotărârea și drumul spre mare s-au făcut peste noapte și n-am apucat să-mi pregătesc prea bine ce să iau cu mine pentru mare. Totuși am ales câteva produse pe care să le iau de acasă și am ales să-mi cumpăr ce mai am nevoie de aici, mai ales pentru faptul că așa am făcut și data trecută și a fost chiar bine.

Produsele Tropic eu nu le-am găsit în Oradea sau Zalău, dar m-am îndrăgostit de ele data trecută când am fost la mare și când am folosit prima dată un produs de-a lor. Au compoziții frumoase, efect bun și prețuri accesibile.

Și am făcut bine că nu am cumpărat altceva, pentru că am găsit emulsia tip spray cu ulei de argan si unt de cacao cu protecție SPF 50. Chiar îmi place compoziția și faptul că are pompiță. Protejează chiar bine deși n-am bronzat chiar frumos. A costat 20lei.

De acasă am adus balsamul de buze marca dm cu SPF 50 despre care v-am scris ieri aici și care m-am ajutat să nu-mi ard buzele.

Despre apa termală Avene nu prea mai am ce să vă spun, că o cunoaștem cu toții. Răcorește, hidratează și calmează pielea iritată și arsă de soare. Nu am fost suficient de atentă să-mi adus un flacon mai mare… Asta e.

Ați încercat careva dintre aceste produse?

 

Scrie-mi mai jos părerea ta sau orice întrebare, și îți voi răspunde cu drag! Pentru a fi la zi cu tot ce postez, urmărește-mă pe Instagram, Bloglovin, Facebook, Pinterest, și pe Youtube. Pentru cele mai bune informații, abonează-te aici:
Ți-a plăcut articolul? Poți susține acest blog printr-o mică donație, cât costul unei cafele.
 De reținut! Înainte de a începe un tratament medicamentos sau cosmetic consultă un specialist pe domeniul respectiv. Textul este pur informativ, citirea și utilizarea informațiilor de pe acest blog se fac pe proprie răspundere și nu garantează vreun anume rezultat. Textul și imaginile sunt protejate de drepturi de autor și este strict interzisă reproducerea sau folosirea lor sub orice formă.
Distribuie:

Looking for Something?