6 esențiale pentru relaxare pe plajă – 5 într-o săptămână #19

6 esențiale pentru relaxare pe plajă – 5 într-o săptămână #19


Știți deja că săptămâna trecută am fost în concediu la mare și că mi-am făcut bagajul pe fugă, dar oricum, eu când plec in concediu merg să mă relaxez, nu să țin cont de modă, trenduri sau să atrag priviri.

Concediul meu este pentru relaxare, așa că am luat cu mine doar lucrurile esențiale pentru atunci când vreau să ies pe plajă, nu pentru bronzat, ci așa pentru relaxare.

Ochelarii de soare sunt obligatorii, chiar dacă spre seară renunț la ei, îmi place să-i port la mine tot timpul. Și așa am riduri în jurul ochilor, nu-mi permit să-mi fac altele suplimentare. Și îmi pare rău că n-am știut mai devreme despre importanța purtării lor.

Revista Glamour e preferata mea și oricum o revistă este un ‘must have’ pe plajă. Chiar dacă o citesc mai amănunțit dimineața lângă cafea sau seara pe terasă, totuși o port cu mine în că că mi se face poftă de citit.

Ca și produse de machiaj, mă rezum doar la câteva pe care le consider eu esențiale pentru a putea ieși pe stradă.

Lacul de unchii în culori puternice înveselește totul, de-asta am ales Bourjois în nuanța 8 Cherry d’amour din colecția La Laque Gel pentru că rezistă frumos pe unghii și are luciu că de gel. 

Gelul pentru sprâncene Essence Make me brow este cel mai rapid și ușor de folosit iar diferența este vizibilă imediat.

Rimelul Essence rezistent la apă (ambalaj cu albastru) este și el obligatoriu pentru că evidențiază frumos genele si rezistă bine dacă nu este frecat cu mâna sau prosopul.

Despre rujul de buze Maybeline nuanța 342 Mauve Mania nu mai am cuvinte de adăugat.

 L-am tot pomenit și voi știți deja că este nude-ul meu perfect pentru că are subton rece movuliu și îmi evidență frumos culoarea rozalie a buzelor. Este hrănitor și confortabil pe buze.

Voi ce luați cu voi la plajă?

 

Follow:
Debora Tentiș

Sunt farmacist cu peste 10 ani experiență în domeniu și blogger pasionată de produsele pentru îngrijirea pielii. Scriu păreri sincere despre produsele încercate, sfaturi avizate pentru sănătate, sfaturi pentru îngrijirea tenului și recomandări pentru un stil de viață frumos. Tenul meu este mixt-gras, fotosensibil, 30+. Oradea, RO. #farmacistonline

Abonează-te:

Distribuie: