Noutăți de la Solaris + video

Noutăți de la Solaris + video

Bună dragele mele!

Este vară și ne place să mâncăm cât mai sănătos posibil, sau cel puțin așa simt eu că e bine pentru organismul meu. 

De aproape un an am început să cumpăr și să folosesc diferite condimente și gustări de la Solaris. Tot timpul am în casă câteva produse de la ei pe care le iubesc foarte multe, cum ar fi sarea roz de Himalaya, piperul boabe, cerealele Musli Mix, uleiul extra virgin din măsline și diverse fructe confiate.


Zilele trecute, cei de la Solaris mi-au făcut o surpriză plăcută și mi-au trimis câteva produse noi de mâncat de la ei și noua variantă de Ulei de cocos, sub formă de flacon cu pompiță, care se poate folosi mai ușor pentru a fi aplicat e corp după expunerea la soare sau oricând dorim o hidratare naturală.


Dar mai bine vă las să vedeți clipul pe care l-am înregistrat atunci când am primit produsele. În clip puteți vedea toate produsele pentru că apoi m-am și apucat să mănânc din ele și nu mi-au rămas toate pentru poze.

Produsele Solaris cu prețuri și detalii, le găsiți aici – http://goo.gl/6vsAmM

Ați încercat / folosit produse Solaris?

 

Follow:
Debora Tentiș

Sunt farmacist cu peste 10 ani experiență în domeniu și blogger pasionată de produsele pentru îngrijirea pielii. Scriu păreri sincere despre produsele încercate, sfaturi avizate pentru sănătate, sfaturi pentru îngrijirea tenului și recomandări pentru un stil de viață frumos. Tenul meu este mixt-gras, fotosensibil, 30+. Oradea, RO. #farmacistonline

Abonează-te:

Distribuie: