Nivea Black & White deodorant spray

Nivea Black & White deodorant spray


L-am amintit în clipul cu produsele favorite ale lunii Iunie aici, dar vreau să vă spun câteva detalii suplimentare despre acest deodorant spray.

Este diferit de alte deodorante pe care le-am încercat până acum și îmi place chiar mult pentru faptul că nu pătează hainele. Oricum am face, hainele se ating de corp și cum eu folosesc deodorantul nu numai în zona axilei ci și sub piept și în general pe trunchi, toate hainele de culori închise se pătau.

Iarna mai folosesc un maieu sau un tricou pe sub hainele care se văd, și normal cele exterioare sunt protejate de atingerea deodorantului, însă acum vara când folosim doar un rând de haine și aplicăm deodorant din belșug, riscăm să ne pătăm hainele… și urăsc să-mi văd hainele pătate după ce m-am îmbrăcat.

Așa am ajuns să-mi cumpăr acest deodorant și prima dată i-am cumpărat soțului meu, care m-a uimit cu faptul că m-a rugat să-i cumpăr tot varianta Black & White (pentru bărbați) pentru că nu pătează deloc. Așa am făcut și mi-am cumpărat și mie un tub. De-atunci tot pe această variantă o folosesc.

Deodorant spray Nivea Black & White este un anti-perspirant care lasă pielea uscată, nu lasă pete pe piele sau pe haine, are miros subtil specific Nivea și menține prospețimea cam 6-8 ore în aceste zile extrem de calde.

Iubesc această variantă și o recomand cu drag.

 

Follow:
Debora Tentiș

Sunt farmacist cu peste 10 ani experiență în domeniu și blogger pasionată de produsele pentru îngrijirea pielii. Scriu păreri sincere despre produsele încercate, sfaturi avizate pentru sănătate, sfaturi pentru îngrijirea tenului și recomandări pentru un stil de viață frumos. Tenul meu este mixt-gras, fotosensibil, 30+. Oradea, RO. #farmacistonline

Abonează-te:

Distribuie: