Mască hidratantă pentru mâini

Mască hidratantă pentru mâini

Există mască hrănitoare pentru mâini? Da, există!

Folosesc aceste mănuși cu cremă hrănitoare pentru mâini de mai bine de 1 an și am tot uitat să scriu despre ele. Uite că acum le-a venit rândul, așa că hai să vă spun  cum sunt și de ce îmi plac.

Aceste mănuși au în interiorul lor o cremă care este de fapt o mască hrănitoare ce conține extract de fulgi de ovăz, unt de shea, miere și alți antioxidanți naturali și emolienți. Aceste mănuși sunt concepute ca și tratament intens hidratant care să redea pielii pielii uscate și obosite, suplețea. Pătrunde rapid în piele și o protejează, o hrănește și o hidratează.

Îmi plac mult aceste mănuși pentru mâini și le folosesc după zilele în care fac curățenie generală, când deși port mănuși de protecție, tot ajung detergenți pe mâini și alte chimicale iar seara mâinile îmi arată uscate, deshidratate și aspre. Alteori le folosesc înainte de evenimente speciale când vreau ca mâinile mele să arate catifelate și frumoase, și câteodată chiar le folosesc așa într-o zi simplă din săptămână după ce am ajuns să spăl ceva vase sau altele și mâinile mele sunt deshidratate. 

După cele 20-30 minute în care port mănușile, pielea mâinilor arată frumos, este catifelată, hidratată și foarte moale. Toată crema se absoarbe în piele și mâinile nu rămân unse sau grase, decât hidratate și catifelate.

Masca hrănitoare pentru mâini o găsiți pe Ladys.ro la un preț de aprox 7-9 lei.

Ați folosit această mască-mănușă?

 

Follow:

Distribuie:

Lasă un răspuns