Gata în 10 minute – 5 într-o săptămână #18

Gata în 10 minute – 5 într-o săptămână #18


Când vine vorba de pregătit “pe repede înainte”, eu sunt printre campioane deoarece de foarte multe ori îmi rămâne puțin timp pentru a fi gata înainte să plec din casă. Iar ultimele săptămâni au fost toate în viteză a 4-a și cu ore suplimentare, cu mâncare și curat acasă, prea puțin timp mi-a rămas pentru a mă pregăti.

Așa că, azi vreau să împărtășesc cu voi, ce produse aleg să folosesc atunci când sunt pe grabă. 

Încep totul cu un gel de duș revigorat și îl folosesc pe cel de la Nivea free time, parcă special creat pentru vară. Este cremos cu aromă fresh și revigorată, care nu usucă pielea.

Ca să mă simt bine în pielea mea și să fiu hidratată toată ziua, aleg să folosesc laptele hidratant sub duș de la Nivea și am ales varianta nutritivă cu ulei de migdale. Are aroma specifică Nivea Creme, hidratează frumos și se aplică foarte repede.

După ce ies din din duș, îmi curăț tenul cu Gelul de curățare pentru ten normal sau mixt de la Elmiplant care are o aromă minunată revigorată și plină de energie. Conține extract de gutuie și curăță tenul foarte bine, fără să-l usuce.

Pe tenul curat aplic CC Cream-ul de la Elmiplant, nuanța Mediu potrivită tenului meu puțin bronzat. Are o consistență cremoasă cu acoperire medie, SPF 20 și subton cald.

Dacă mai am timp, îmi aplic un rimel și un gel pentru sprâncene, eventual un blush și la final folosesc Apa minerală de la Elmiplant pentru a-mi hidrata extra tenul și pentru a fi totul fresh și răcorit.

Acestea sunt produsele pe care le-am folosit zilnic săptămâna trecută și mi-au prins tare bine.

Ați încercat careva dintre ele?

 

Follow:

Distribuie:

Lasă un răspuns