Consultatii online de skincare in Romania
Pentru Noutăți și Sfaturi despre Frumusețe, Sănătate și altele, înscrie-te aici:
Medik8 Press and Glow Tonic 200ml
Neostrata Correct Microderabraziune cu acid glicolic 75gr
Medik8 Crystal Retinal 1 Serum 30ml
The Ordinary Acid Lactic 10% + Acid Hialuronic 30 ml
Cerave Cream-to-Foam Cremă de curățare 236ml
MEDIK8 Crystal Retinal 6 Serum 30ml
AllSkin Med C Light Anti-Ox Moisturising Gel 30ml
The Inkey List PHA toner 100ml
CurrentBody Skin x Wayne Goss The LED Essentials
LIFT dispozitiv pentru lifting Skin Philosophy
Skin Philosophy Cleanse Off 1pad
The Ordinary Ascorbyl Tetraisopalmitate Solution 20% in Vitamin F 30ml

Despre noul lapte demachiant Nivea

Am primit anunțul celor de la Nivea despre lansarea acestui lapte demachiant, dar cum eu nu sunt cu laptele sau loțiunile demachiante, am luat la cunoștință și atât. Eu din totdeauna am preferat apa micelară și înainte să apară ea, nu vroiam să folosesc produse rezistente la apă și fond de ten și pudre, pentru că nu-mi plăcea să folosesc laptele demachiant. 

Și pot să vă spun cu mâna pe inimă că n-am folosit mai mult 1-2 zile un lapte demachiant. Am și acum câteva care, cred că, sunt deja expirate că nu le-am folosit deloc.

Revenind la laptele demachiant de la Nivea, am dat peste el atunci când l-am primit ca și mostră în ceva revistă. Apoi am mai găsit un pliculeț în altă revistă și le-am pus deoparte. La 1-2 zile după ce am pus mâna pe mostre, am văzut-o pe Iguanitza testând-ul și cât de mult îi plăcea, așa că l-am încercat și eu. Cele două plicuri mi-au ajuns 3 zile și atunci mi-am zis că ar trebui să-l cumpăr.

Cele care mă urmăriți pe snapchat, știți că vineri seara la 8-9 umblam prin oraș după el, ruptă de obosită și cu hainele murdare după ce am mutat farmacia dintr-o încăpere în alta. Obosită și cu tenul plin de praf peste machiaj, am simțit nevoia de un lapte demachiant cremos și blând care să îndepărteze toate impuritățile.

V-am zis, n-am venit acasă până nu l-a cumpărat, în ciuda faptului că am umblat prin tot orașul, seara la ora 9 și prin trei supermarkete. L-am găsit în Kaufland la 17 lei.

Este un lapte demachiant cremos blând cu miros specific al gamei Creme Care de la Nivea. Înlătură machiajul feței și toate impuritățile, nu usucă tenul și nici nu-l îngrașă. Îndepărtează mai greu machiajul ochilor rezistent la transfer, dar aplicat de două ori și cu un masaj ușor, dizolvă și urmele de machiaj.

Îmi place pentru că e cremos și nu e prea gras, dizolvă machiajul, lasă tenul hidratat și se poate îndepărta cu un prosop cald.

L-ați încercat? Cum vi se pare?

Scrie-mi mai jos părerea ta sau orice întrebare, și îți voi răspunde cu drag! Pentru a fi la zi cu tot ce postez, urmărește-mă pe Instagram, Bloglovin, Facebook, Pinterest, și pe Youtube. Pentru cele mai bune informații, abonează-te aici:
Ți-a plăcut articolul? Poți susține acest blog printr-o mică donație, cât costul unei cafele.
 De reținut! Înainte de a începe un tratament medicamentos sau cosmetic consultă un specialist pe domeniul respectiv. Textul este pur informativ, citirea și utilizarea informațiilor de pe acest blog se fac pe proprie răspundere și nu garantează vreun anume rezultat. Textul și imaginile sunt protejate de drepturi de autor și este strict interzisă reproducerea sau folosirea lor sub orice formă.

Looking for Something?