Balea BB Cream 6 în 1 – păreri + video demonstrativ

Balea BB Cream 6 în 1 – păreri + video demonstrativ

În ultima perioadă au apărut foarte multe variante de BB Cream. Aproape toate firmele producătoare de produse cosmetice au scos câte un BB Cream, printre care si Balea.

BB Cream-ul 6 în 1 promite să fie o balsam împotriva imperfecțiunilor care să dea tenului un aspect mai proaspăt, să hidrateze, să protejeze împotriva razelor UV, să netezească structura tenului și să facă tenul să fie unul mai radiant.

Conține fructul pasiunii, are 50 ml.


Dacă mai sus v-am spus ce promite crema, haideți să vă spun părerea mea.

Este o cremă super ușoară care se absoarbe repede în piele, este colorată care dă tenului o ușoară nuanță frumoasă vizibilă pe tenul deschis la culoare, pe cel bronzat nu prea se observă. Miroase foarte frumos a fructul pasiunii – varianta chimică aș zice. Chiar hidratează bine pielea și nu o îngrașă, folosită pe tenul meu mixt.

Ca și concluzie, pot spune că este o cremă hidratantă lejeră care miroase bine și care are o ușoară nuanță colorată. Nu prea acoperă imperfecțiunile, decât că uniformizează puțin nuanța tenului, datorită formulei ușoare care se întinde bine pe ten. Pentru o nuanțare mai vizibilă și pentru a acoperi din imperfecțiuni, trebuie aplicat un strat mai generos sau două straturi fine.

Am publicat un video demonstrativ pe youtube. Vă puteți abona ca să primiți notificarea aici . Găsiți mai jos clipul.

Crema costă 12-13 lei și se găsește în DM.

Ați încercat careva dintre ele?

 

Follow:

Distribuie:

Lasă un răspuns