3 descoperiri săptămână aceasta

3 descoperiri săptămână aceasta

Fete dragi și frumoase, azi vă scriu despre 3 noi produse pe care le-am descoperit în ultima săptămână și pe care vă propun să le încercați și voi. 

De ce? Pentru că merită și vă spun mai jos câteva detalii.

Crema termică anticelulitică din noua gamă cu extract de mac de la Gerovital Plant este o cremă minunată pentru luptă împotriva celulitei. Are efect de încălzire și primele rezultate le-am văzut din prima săptămână de utilizare.

Crema de mâini cu gălbenele din gama Natural, tot de la Farmec, am descoperit-o abia acum o săptămână dar pot să vă spun că este o cremă hidratantă care înmoaie și reface pielea uscată a mâinilor. Se absoarbe repede, nu lăsa urme grase și nu are miros.

 
BB Cream-ul All-in-One de la Cien l-am luat la întâmplare din Lidl în timp ce așteptam în rândul de la casă. Trebuie să vă spun că a costat doar 9.90 lei și este un BB Cream cu totul minunat. Mi-am ales varianta Light și mi se potrivește de minune. Are acoperire medie-bună pentru o astfel de cremă, este lejeră și oferă tenului un aspect foarte frumos.

Normal, voi reveni cu păreri detaliate pentru fiecare produs, dar sunt produse pe care le iubești după prima săptămână, așa cum am pățit și eu cu aceste trei produse. Din acest motiv am hotărât să vă spun cât de minunate sunt mai ales pentru anotimpul cald de vară.

Ați folosit careva dintre aceste produse? 

 

Follow:
Debora Tentiș

Sunt farmacist cu peste 10 ani experiență și skincare blogger pasionată de îngrijirea pielii. Scriu păreri sincere despre produsele încercate, sfaturi avizate pentru sănătate, sfaturi pentru îngrijirea tenului și idei pentru un stil de viață frumos. Am tenul mixt-gras, fotosensibil, 30+ și sunt din Oradea, România. #farmacistonline

Suntem 319 de abonați care citim blogul, hai și tu!

Distribuie:

Lasă un răspuns