Cum să dai volum părului pentru 4-5 zile

Cum să dai volum părului pentru 4-5 zile

Hello! 

Azi vreau să vă spun câteva cuvinte despre două produse Dove pe care le iubesc și de care m-am îndrăgostit pentru mult timp de-acum încolo.

Este vorba despre produsele destinate pentru a da volum părului, create de cei de la Dove.

Le-am cumpărat așa la nimereală pentru că mi s-au terminat cele le care le aveam până acum și vroiam ceva care să-mi dea volum părului și să-l mențină așa cât mai mult timp. M-am uitat pe la rafturile cu produsele pentru păr și mi-am zis că aș încerca ceva de la Dove. Numai bine că am observat aceste produse pentru volum: Volume Boost.

Le folosesc deja de câteva săptămâni și le-am prezentat în acest clip atunci când le-am cumpărat. După atâtea utilizări pot să vă spun o părere corectă despre ele.

Șamponul Dove Volume Boost este unul cremos și se folosește o cantitate mică de produs. Eu mă șamponez de două ori, dar ambele cantități sunt mici pentru că are efect foarte bun. Curăță bine, dă volum instant părului, chiar de la rădăcină și menține părul curat cam 5 zile. Adică părul nu se îngrașă decât prin ziua 4-5. 

Balsamul Dove Volume Boost este unul din și cremos, care face părul să devină moale și foarte plăcut la purtat și la atingere. Eu aplic balsamul începând de la 5-10cm de scalp și insist pe vârfuri, iar cu ce-mi rămâne în palme îl întind si lângă rădăcinile firelor de păr.. Ajută cu firele rebele dar nu îngrașă deloc firul de par sau scapul și îl lasă moale, așa cum vă ziceam.

Această combinație îmi place foarte mult și o recomand cu toată încrederea persoanelor care vor un par curat și moale dar cu mult volum.

Produsele se găsesc în magazine.

Aștept să-mi spuneți părerea voastră după ce le încercați.

Follow:

Distribuie:

Lasă un răspuns