Din suflet despre mine și pasiunile mele

Din suflet despre mine și pasiunile mele

Haideți să ne cunoaștem mai bine și vă invit să fiți alături de mine în această perioadă de schimbare în viața mea.

Nici nu știu bine cu ce să încep. Am atâtea dorințe și uneori mi-e greu să mă țin de ceea ce-mi face plăcere datorită lucrurilor care ”trebuiesc făcute” indiferent dacă le fac cu plăcere sau nu. Totuși, de mult timp, încerc să fac cu plăcere tot ce trebuie să fac pentru că așa îmi este mai ușor și le fac mai bine, așa e bine și pentru mine și pentru cei din jur. Bine, asta în limita în care mă pot convinge că îmi place sau o pot face cu plăcere. Chiar cu forța nu vreau să fac nimic și nu vreau să renunț la ce iubesc pentru altele care trebuiesc făcute.

Câteva schimbări:

1. Mi-am schimbat numele – m-am căsătorit și mi-am schimbat numele de familie. A trecut deja 6 luni de la nuntă, așa că am schimbat cu totului numele conturilor de socializare.

Am fost Debora Cheregi și acum sunt Debora Tentiș.

Snapchat: debora_tentis

Facebook: @Deboratentis și @DeboraTentisBlig

Instagram: @DeboraTentis și @farmacistonline 

Twitter: DeboraTentis

Pinterest: DeboraYentis

Youtube: Debora Tentiș

Locuiesc în Zalău dar vizitez regulat Oradea și Cluj-ul.

2. Am ales tema blogului – începând cu luna Mai 2016, am decis ca acest blog să fie unul de ”skincare” și ”healthcare”, așa că vreau să public mai multe articole despre produse pentru îngrijirea pielii/tenului și să promovez un stil de viață cât mai sănătos.

3. Nu mai public comunicate de presă fără să testez produsele. Toate comunicatele de presă sunt bine venite și le aștept cu drag dar nu le voi publica pe blog decât atunci când reușesc să pun mâna pe unul dintre produsele menționate ca să-mi pot spune o primă impresie.

4. Sunt mai activă pe rețelele de socializare și de-asta mi-am și actualizat conturile. Vreau sa ne cunoaștem și să formăm o comunitate frumoasă.

5. Vreau să trec la dieta fără gluten. E greu și cu ea și fără ea. Se pare că sistemul meu digestiv nu e prea încântat de anumite mâncăruri sau produse care conțin gluten, în plus colecistul meu se supără tot mai des, așa că trebuie să am grijă de sănătatea mea.

6. Vreau să trec la o viață de minimalist. Vreau o casă decorată minimalist și vreau să donez tot ce nu folosesc.

7. Vreau să acord o atenție sporită sănătății sufletului, minții și organismului meu. Exercițiile fizice, meditația sau momentul de reculegere, rugăciunea, cititul, dărnicia și crearea de zâmbete și bucurii sunt cele care aduc energie pozitivă sufletului nostru. Iar dacă sufletul și mintea sunt împăcate, și organismul nostru va fi mai relaxat.

8. Vreau să folosesc agenda zilnic. Vreau să-mi programez frumos tot ce am de făcut ca să nu ajung să lucrez noaptea sau duminica, când ar trebui să mă odihnesc.

Acestea sunt câteva dintre schimbările din viața mea, așa că aștept să ne cunoaștem mai bine pe rețelele de socializare, aici pe blog sau pe Youtube.

9. Nu ies din casă fără SPF pe ten. Am experimentat pe pielea mea cum e să neglijezi chiar și pentru una-două zile crema cu protecție solară și având deja 30 ani, chiar nu vreau să mai neglijez tenul meu. Știu că îmbătrânesc cu sau fără creme, dar vreau să îmbătrânesc frumos și cremele bune și adecvate mă ajută, de-asta le iubesc.

Tu, cea care citești acest articol, unde locuiești? 🙂

 

Follow:
Debora Tentiș

Sunt farmacist cu peste 10 ani experiență și skincare blogger pasionată de îngrijirea pielii. Scriu păreri sincere despre produsele încercate, sfaturi avizate pentru sănătate, sfaturi pentru îngrijirea tenului și idei pentru un stil de viață frumos. Am tenul mixt-gras, fotosensibil, 30+ și sunt din Oradea, România. #farmacistonline

Suntem 313 de abonați care citim blogul, hai și tu!

Distribuie:

Lasă un răspuns