Consultatii online de skincare in Romania
Pentru Noutăți și Sfaturi despre Frumusețe, Sănătate și altele, înscrie-te aici:
Medik8 Press and Glow Tonic 200ml
Medik8 Crystal Retinal 1 Serum 30ml
MEDIK8 Crystal Retinal 6 Serum 30ml
Neostrata Correct Microderabraziune cu acid glicolic 75gr
Skin Philosophy Cleanse Off 1pad
Cerave Cream-to-Foam Cremă de curățare 236ml
CurrentBody Skin x Wayne Goss The LED Essentials
LIFT dispozitiv pentru lifting Skin Philosophy
AllSkin Med C Light Anti-Ox Moisturising Gel 30ml
The Ordinary Ascorbyl Tetraisopalmitate Solution 20% in Vitamin F 30ml
The Inkey List PHA toner 100ml
The Ordinary Acid Lactic 10% + Acid Hialuronic 30 ml

Din suflet despre mine și pasiunile mele

Haideți să ne cunoaștem mai bine și vă invit să fiți alături de mine în această perioadă de schimbare în viața mea.

Nici nu știu bine cu ce să încep. Am atâtea dorințe și uneori mi-e greu să mă țin de ceea ce-mi face plăcere datorită lucrurilor care ”trebuiesc făcute” indiferent dacă le fac cu plăcere sau nu. Totuși, de mult timp, încerc să fac cu plăcere tot ce trebuie să fac pentru că așa îmi este mai ușor și le fac mai bine, așa e bine și pentru mine și pentru cei din jur. Bine, asta în limita în care mă pot convinge că îmi place sau o pot face cu plăcere. Chiar cu forța nu vreau să fac nimic și nu vreau să renunț la ce iubesc pentru altele care trebuiesc făcute.

Câteva schimbări:

1. Mi-am schimbat numele – m-am căsătorit și mi-am schimbat numele de familie. A trecut deja 6 luni de la nuntă, așa că am schimbat cu totului numele conturilor de socializare.

Am fost Debora Cheregi și acum sunt Debora Tentiș.

Snapchat: debora_tentis

Facebook: @Deboratentis și @DeboraTentisBlig

Instagram: @DeboraTentis și @farmacistonline 

Twitter: DeboraTentis

Pinterest: DeboraYentis

Youtube: Debora Tentiș

Locuiesc în Zalău dar vizitez regulat Oradea și Cluj-ul.

2. Am ales tema blogului – începând cu luna Mai 2016, am decis ca acest blog să fie unul de ”skincare” și ”healthcare”, așa că vreau să public mai multe articole despre produse pentru îngrijirea pielii/tenului și să promovez un stil de viață cât mai sănătos.

3. Nu mai public comunicate de presă fără să testez produsele. Toate comunicatele de presă sunt bine venite și le aștept cu drag dar nu le voi publica pe blog decât atunci când reușesc să pun mâna pe unul dintre produsele menționate ca să-mi pot spune o primă impresie.

4. Sunt mai activă pe rețelele de socializare și de-asta mi-am și actualizat conturile. Vreau sa ne cunoaștem și să formăm o comunitate frumoasă.

5. Vreau să trec la dieta fără gluten. E greu și cu ea și fără ea. Se pare că sistemul meu digestiv nu e prea încântat de anumite mâncăruri sau produse care conțin gluten, în plus colecistul meu se supără tot mai des, așa că trebuie să am grijă de sănătatea mea.

6. Vreau să trec la o viață de minimalist. Vreau o casă decorată minimalist și vreau să donez tot ce nu folosesc.

7. Vreau să acord o atenție sporită sănătății sufletului, minții și organismului meu. Exercițiile fizice, meditația sau momentul de reculegere, rugăciunea, cititul, dărnicia și crearea de zâmbete și bucurii sunt cele care aduc energie pozitivă sufletului nostru. Iar dacă sufletul și mintea sunt împăcate, și organismul nostru va fi mai relaxat.

8. Vreau să folosesc agenda zilnic. Vreau să-mi programez frumos tot ce am de făcut ca să nu ajung să lucrez noaptea sau duminica, când ar trebui să mă odihnesc.

Acestea sunt câteva dintre schimbările din viața mea, așa că aștept să ne cunoaștem mai bine pe rețelele de socializare, aici pe blog sau pe Youtube.

9. Nu ies din casă fără SPF pe ten. Am experimentat pe pielea mea cum e să neglijezi chiar și pentru una-două zile crema cu protecție solară și având deja 30 ani, chiar nu vreau să mai neglijez tenul meu. Știu că îmbătrânesc cu sau fără creme, dar vreau să îmbătrânesc frumos și cremele bune și adecvate mă ajută, de-asta le iubesc.

Tu, cea care citești acest articol, unde locuiești? 🙂

 

Scrie-mi mai jos părerea ta sau orice întrebare, și îți voi răspunde cu drag! Pentru a fi la zi cu tot ce postez, urmărește-mă pe Instagram, Bloglovin, Facebook, Pinterest, și pe Youtube. Pentru cele mai bune informații, abonează-te aici:
Ți-a plăcut articolul? Poți susține acest blog printr-o mică donație, cât costul unei cafele.
 De reținut! Înainte de a începe un tratament medicamentos sau cosmetic consultă un specialist pe domeniul respectiv. Textul este pur informativ, citirea și utilizarea informațiilor de pe acest blog se fac pe proprie răspundere și nu garantează vreun anume rezultat. Textul și imaginile sunt protejate de drepturi de autor și este strict interzisă reproducerea sau folosirea lor sub orice formă.
Distribuie:

Looking for Something?