Curățarea dinților cu produse stomatologice

Curățarea dinților cu produse stomatologice

Noile mele produse pentru igiena orală vi le-am prezentat pe canalul meu de youtube în mai multe clipuri, printre care și în cel cu produsele favorite ale lunii Mai. Și dacă tot sunt favoritele mele, a venit ziua să vă spun mai multe detalii despre ele.

Este vorba despre produsele Ziaja pentru igiena orală, mai exact pasta de dinți stomatologică și apa de gură stomatologică.

De ce îmi plac așa mult că au ajuns între favoritele lunii? Pasta de dinți îmi place că are acțiune eficientă pentru curățarea dinților și a gingiei. Dantura este vizibil mai curată și mai albă. Are ușor gust fresh dar nu este mentolată. Nu schimbă gustul mâncărurilor dacă mănânci după ce te-ai spălat pe dinți. Aspecte pe care le-am văzut de la prima folosire, înainte să văd ce conține. 

A fost creată de farmaciști având o compoziție eficientă ce conține ioni de fluor, care remineralizează smalțul dinților și previn formarea cariilor dentare; dioxidul de siliciu curăță placa bacteriană și restabilește albul natural al dinților. Se poate folosi pentru adulți și copii peste 6 ani.

Apa de gură, este la fel, foarte plăcută la gust, nu ”arde gura” cum fac alte ape de gură. Curăță eficient și nu schimbă gustul mâncărurilor dacă mâncați imediat ceva.

Are acțiune anticarii, conține fluorură de sodiu și fluorură de amină care reminelarizează smalțul și astfel previne apariția cariilor. Nu conține alcool, ceea ce e foarte important mai ales pentru cei care conduc imediat după ce se spală pe dinți. Nu conține parabeni.

Chiar îmi plac mult aceste două produse și le recomand cu încredere.

Ce produse Ziaja ați încercat până acum?

 

Follow:

Distribuie:

Lasă un răspuns