Consultatii online de skincare in Romania
Pentru Noutăți și Sfaturi despre Frumusețe, Sănătate și altele, înscrie-te aici:
Medik8 Crystal Retinal 1 Serum 30ml
The Ordinary Ascorbyl Tetraisopalmitate Solution 20% in Vitamin F 30ml
Cerave Cream-to-Foam Cremă de curățare 236ml
AllSkin Med C Light Anti-Ox Moisturising Gel 30ml
Skin Philosophy Cleanse Off 1pad
LIFT dispozitiv pentru lifting Skin Philosophy
The Ordinary Acid Lactic 10% + Acid Hialuronic 30 ml
MEDIK8 Crystal Retinal 6 Serum 30ml
Neostrata Correct Microderabraziune cu acid glicolic 75gr
The Inkey List PHA toner 100ml
Medik8 Press and Glow Tonic 200ml
CurrentBody Skin x Wayne Goss The LED Essentials

Cum să-ți calmezi pielea arsă de soare

Astăzi vă arăt câteva variante de produse cosmetice pe care vi le recomand să le încercați și e bine să le aveți acasă, pentru că vara e lungă și nu se știe niciodată când stai la o poveste fără protecție solară suficientă și ajungi să te prindă soarele mai mult decât te-ai așteptat.

Oricât de precaută sunt, am pățit-o și eu chiar zilele trecute. Și la cât de precaută sunt, mi-e și jenă să vă spun că am reușit să mă ard puțin mai bine.

Azi nu vă spun despre protecția solară, care oricum trebuie să o folosim, azi vă spun câteva cuvinte despre produsele de care avem nevoie după expunerea la soare, fie că ne ardem fie că ne-am protejat și doar ne-am bronzat frumos. Oricare variantă o vom alege, pielea suferă după expunerea la soare și avem nevoie de un produs DUPĂ expunerea la soare.

Spray-ul Gerovital Sun Loțiune spray 3 în 1 după plajă este ultima noutate în materie de calmare a pielii după expunerea la soare. Este un spray răcoritor și calmant, numai bun de aplicat în zilele astea super calde de vară. Conține pantenol care calmează pielea, extract de Boswellia care calmează iritația și roșeața și mentol care răcorește și calmează. 

Emulsia reparatoarea Apidermin Sun este produsul pe care îl folosesc de anul trecut. Așa cum vă ziceam anul trecut nu prea am stat la soare și am folosit doar o parte din el. Ei bine, acum că m-am cam ars, a fost chiar nevoie să-l folosesc. Este o emulsie lejeră care se absoarbe în piele prin masare ușoară. Îmi place pentru că hrănește și hidratează pielea și o aplic pe tot corpul de mai multe ori după o zi (defapt a fost o jumătate de zi) de plajă.

Am primit acum câteva zile niște mostre de la Gerovital și am încercat și Gelul răcoritor după plajă, care este super răcoritor. Imediat după duș am aplicat acest gel și mi-a răcorit pielea înfierbântată de soare. Este un gel ușor care răcorește și calmează pielea expusă și înfierbântată.
Dacă cumva v-ați ars mai rău, gasiți aici un articol cu produsele pe care vi le recomand ca și tratament. Între timp, găsiți aici ce am luat cu mine la ștrand anul trecut (link).

Ce produse aveți acasă pentru după expunerea la soare? 

 

Scrie-mi mai jos părerea ta sau orice întrebare, și îți voi răspunde cu drag! Pentru a fi la zi cu tot ce postez, urmărește-mă pe Instagram, Bloglovin, Facebook, Pinterest, și pe Youtube. Pentru cele mai bune informații, abonează-te aici:
Ți-a plăcut articolul? Poți susține acest blog printr-o mică donație, cât costul unei cafele.
 De reținut! Înainte de a începe un tratament medicamentos sau cosmetic consultă un specialist pe domeniul respectiv. Textul este pur informativ, citirea și utilizarea informațiilor de pe acest blog se fac pe proprie răspundere și nu garantează vreun anume rezultat. Textul și imaginile sunt protejate de drepturi de autor și este strict interzisă reproducerea sau folosirea lor sub orice formă.
Distribuie:

Looking for Something?