Cum ne pregătim pentru vară – 5 într-o săptămână #16

Cum ne pregătim pentru vară – 5 într-o săptămână #16

Știu că vara a cam ajuns după căldura din ultimele două săptămâni, dar sunt unele dintre voi care încă n-au ajuns să stea la soare și sunt care am ajuns la soare și n-am fost tocmai pregătite, cum e cazul meu, și de-asta vă scriu acest articol.

Da, n-am fost pregătită, ne-am hotărât în ultimul moment să mergem și noi într-o mini vacanță dacă tot am primit liber amândoi pentru a doua zi de Rusalii și ne-am dus la o piscină și un local superb – Pensiunea Eden.

Pentru astfel de ocazii și nu numai, vă recomand să vă pregătiți cu câteva produse. Eu le-am avut acasă, le-am folosit, dar pe unele nu suficient.

1.Laptele autobronzant de la Gerovital pentru față și corp (link) este bine să-l aveți și să-l folosiți, ca să nu fiți albe ca laptele pe când ajungeți la piscină și nu numai. Se absoarbe ușor în piele, nu lasă pete dacă este uniformizat așa cum trebuie și dă o culoare frumoasă pentru piele, exact ca și bronzul natural. Chiar îmi place și trebuia să-l folosesc mai mult înainte să merg la piscină. 

2. Crema nuanțatoare cu SPF 50 de la La Roche-Posay (link) este cea mai bună investiție a mea vara aceasta și de-asta o tot vedeți la mine pe blog. Are foto protecție foarte bună, are nuanță frumoasă care uniformizată pe ten are o acoperire mică, cam ca și un BB Cream lejer. Promite aspect mat și efect anti-strălucire și așa și este. Eu am tenul mixt/gras/sensibil și mi se potrivește de minune. Mă bucur că am folosit-o la piscină pentru că nu m-am ars deloc pe unde am aplicat-o. 

Ca un sfat, aplicați crema cu protecție solară până între rădăcinile primelor fire de păr de pe frunte, ca să nu vă ardeți cum am pățit eu.

3. Apa de toaletă Vita e bella cumpărată de pe Ladys.ro (link) a fost iar o alegere bună, pentru că miroase aproape identic cu varianta originală La vie est belle (link) chiar dacă nu rezistă așa mult, pentru zilele cu buget redus pentru astfel de cumpărături, este cea mai bună alegere.

4. Apa micelară pentru piele sensibilă Sensitive de la Ziaja (link) este un necesar pentru demachierea de seară. După expunerea la soare, apă cu clor sau apă cu sare, plus praf sau nisip, tenul nostru are nevoie de curățarea eficientă dar blândă. Folosiți o apă micelară blândă pentru curățare chiar dacă nu ați folosit nici un fel de machiaj.

5. Gelul de duș Nivea varianta Creme Care  (link) este unul dintre cele mai potrivite pentru pielea expusă la soare și deshidratată. Aroma inconfundabilă a cremei Nivea și hidratarea cu care ne-a obișnuit adunate într-o formă de gel de duș perfectă pentru vară.

Voi ce produsele folosiți vara asta?

 

Follow:
Debora Tentiș

Sunt farmacist cu peste 10 ani experiență și skincare blogger pasionată de îngrijirea pielii. Scriu păreri sincere despre produsele încercate, sfaturi avizate pentru sănătate, sfaturi pentru îngrijirea tenului și idei pentru un stil de viață frumos. Am tenul mixt-gras, fotosensibil, 30+ și sunt din Oradea, România. #farmacistonline

Suntem 313 de abonați care citim blogul, hai și tu!

Distribuie:

Lasă un răspuns