4 noi preferate pentru tenul mixt

4 noi preferate pentru tenul mixt

M-ați tot văzut vorbind despre o grămadă de produse noi în ultima perioadă și pentru că am câteva produse noi preferate, vreau să vi le prezint pe acestea separat.


Cele 4 produse de mai sus le folosesc zilnic în rutina mea și chiar sunt încântată. Trei dintre ele au fost lansate chiar anul acesta și cealaltă este tot nouă pentru mine pentru că abia acum am ajuns să o folosesc.

Aceste 4 produse le recomand persoanelor cu ten mixt sau gras și vă promit că fac minuni.

1. Bioten – gel de curățare cu miere și cimbrișor –  este un gel de curățare blând care curăță bine tenul fără să-l usuce. Are un miros proaspăt și îmi place să-l folosesc dimineața.

2. Elmiplant – crema hidratantă cu extract de gutuie – este crema lejeră care se absoarbe foarte repede în piele și este perfectă pentru tenul mixt sau gras. Orice machiaj pui peste ea rezistă mult mai bine și tenul arată frumos.

3. Elmiplant – Hyaluronic 3D crema antirid pentru ochi – este preferata mea pentru că am observat beneficiile ei de la primele utilizări. Liniile fine au dispărut iar cele care au fost mai adânci s-au diminuat vizibil. Are textură lejeră, se absoarbe bine și își face treaba așa cum promite.

4. La Roche-Posay – Anthelios XL Anti-Shine crema nuanțatoare cu SPF 50 a fost cea mai bună investiție din această primăvară. Este lejeră, se întinde ușor ți se absoarbe repede. Oferă o nuanță frumoasă tenului, nu îngrașă tenul, nu strălucește, rezistă la transpirație și protejează foarte bine. Mi-au dispărut marea majoritate a pistruilor și petelor de pe față.

Acestea sunt cele mai noi și cele mai preferate produse pe care le recomand celor care au ten mixt sau gras. Dacă nu știi ce fel de ten ai, întreabă-mă și te ajut.


Ai încercat vreunul dintre aceste produse?

 

Follow:
Debora Tentiș

Sunt farmacist cu peste 10 ani experiență în domeniu și blogger pasionată de produsele pentru îngrijirea pielii. Scriu păreri sincere despre produsele încercate, sfaturi avizate pentru sănătate, sfaturi pentru îngrijirea tenului și recomandări pentru un stil de viață frumos. Tenul meu este mixt-gras, fotosensibil, 30+. Oradea, RO. #farmacistonline

Abonează-te:

Distribuie: